Va salut! Ma numesc Alexandru, am varsta de 20 de ani iar unul dintre 'my goals" este de a le cumpara parintilor mei un drum dus - intors spre Venetia. este dorinta mamei mele [ nu stie ca stiu asta ...? (mai mult)
Vreau sa merg in Anglia pe timpul verii sa lucrez la un bar (voi sta la niste rude).Ce acte imi trebuie?
Am voie sa plec din Italia cu 5 sticlute de lichid pentru tigara electronica de 30 ml cu 12 mg/ml nicotina. Merg cu avionul. In ce bagaj trebuie sa le tin? In cel de mana sau din cala? Daca nu, care e...? (mai mult)
Hei! Ce pot vizita in Vatra Dornei?
Cum pot sa stiu in ce state si orase din S.U.A. traiesc romanii? Si cati, dupa un procentaj?
Stiti ceva mall- uri in Bucuresti cu preturi mai mici? Puteti sa- mi dati si adresa lor, daca o stiti.In special in sectoarele 4 si 5 as vrea.Si stiti ceva fast- food- uri, mall- uri in care...? (mai mult)
Heyy buna TPU intrebarea mea este simpla ce sa faci in autocar?
Hey salutare. Am şi eu o neclaritate. Sunt la primul meu zbor şi aş vrea să ştiu dacă e permis în bagajul de cală recipiente mai mari de 100ml şi dacă fiecare trebuie să fie într- o pungă ...? (mai mult)
Este vreo problema daca nu mi-am scris amandoua prenume in rezervarea pentru biletul de avion (travelgenio)?
Ați folosit cineva https://www.hotels-in-vietnam.com/vietnam/vietnam-visa.html pentru a obține viză online pentru Vietnam?
Este vreun munte pe care as putea sa schiez sau doar sa stau in perioada asta in Sinaia? vreau zapadaaa
In vara asta o sa ma duc de mai multe ori la Brasov. Atractia principala vor fi Parc Aventura si Aqua Park. Am vizitat castelul Bran si Parcul Dino. Unde m-as mai putea duce?
As dori sa merg un weekend la munte cu inca cativa prieteni, vrem sa inchiriem o cabana sau na, 3 camere pentru cate 2 persoane, nu stiu unde as putea sa merg, caut undeva unde am posibilitatea...? (mai mult)
Ce sala de forță gasesc in mamaia? Sau macar cea mai apropiată
Eforie Nord -Eforie Sud sau Mangalia? Ținând cont de condiții, apa, plaja etc. Funda
Euforie Nord, Euforie Sud sau Mangalia? Ținând cont de tot, condiții plaja și de ce?
Daca stai 3 luni in Italia cu pasaportul biometric atunci peste cit timp poti reveni iar peste 3 luni sau peste 6 luni
Ce trenuri trec prin Hunedoara? In afara de cel spre/dinspre Simeria.
Cam cat dureaza sa vizitezi tot Castelul Corvinilor? S-a terminat renovarea sau inca mai sunt parti inchise?
Ce farse pot sa fac la tabara, va rog sa fie de calitate!
Am si eu o intrebare. cu ce se poate ajunge in Macedonia (Skopje) de preferat din Timisoara?
am o nelamurire, vreau sa va cer cateva pareri. Ce sa aleg intre barman si bucatar? Intre astea doua ma invart, daca puteti veni cu avantaje si dezavantaje v- as fi recunoscator. Multumesc,...? (mai mult)
Salut, vreau sa plec in Italia cu un prieten, dar in perioada in care vrem sa mergem, doar el va fi major.Problema e ca el are cetatenie americana, in cazul asta poate sa isi ia cazierul si sa facem...? (mai mult)
Ce hotel găsesc si eu in Bulgaria cu all inclusive minim 4 stele la maxim 1000 lei de pers de preferat pana in 800 dar sa fie ceva frumos? Sunny beach sau Varna sau nisipuri etc.
Ma intrebam daca calatoreste cineva pe 15 iunie 2017 de la Bucuresti in Zaragoza (Spania). Cineva?
Salut As dori sa plec pe la jumatatea lui iunie pana in Italia cu avionul si sa stau doar o zi. Plec cu avionul si ma intorc cu masina Intrebarea mea este, pot pleca daca buletinul imi expira in noiembrie? ...? (mai mult)
Salut.Anul acesta plec cu familia in Turcia si trebuie sa ii fac pasaport.Am nevoie de pasaportul vechi sau nu este obligatoriu?
A fost cineva la Vila Select din Predeal? Am vrut sa stiu daca exista si camere unite, adica se despart printr- o usa. Merg intr- o excursie cu scoala si am vrea sa stam vreo 4 si pe net spune ca...? (mai mult)
Se lucrează la DIRECȚIA GENERALĂ PENTRU PAȘAPOARTE Jud. HUNEDOARA. Deva in 25, 26 mai2017? Trebuie să-mi fac noul pasaport si numai atunci am timp! Funda
As vrea sa merg cu trenul intr- o excursie la munte, in weekend, cu plecare din Iasi, dar nu stiu unde. As vrea in judetele vecine iasului. Ce gara e aproape de o statiune montana frumoasa? Nu am masina...? (mai mult)
Vreau sa inchiriez o cabana cu inca 8 tovarasi la munte, problema e ca nici unul dintre noi nu are 18 (avem 16- 17) ani si nu prea stim cum sa vorbim cu proprietarul sa ne inchirieze. Aveti vreo idee...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire, va rog daca puteti sa ma ajutati. Vara asta ma duc sa muncesc pe litoral si nu voi avea nici o zi libera timp de 3 luni de zile. Intrebarea este, voi putea rezista? ...? (mai mult)
Salut, prin august as vrea sa merg cu un tovaras la Roma cu avionul.El la sfarsitul lunii iulie face 18 ani, dar eu inca voi avea 17 pana in septembrie.Care este procedura sa pot iesii din tara?
Unde anume este mall victoriei in Bucuresti?
Salutari - am nevoia de nitel de ajutor cu planificarea unei calatorii. Pe scurt am nevoie sa fac un traseu Ploiesti - Pitesti in acceasi zi dus intors. Trebuie sa ajung in Pitesti in jurul orei 6 iar...? (mai mult)
Pe ce strada se afla Hotelul Madara. Imi trebuie pentru ca sunt minor si plec in banchet acolo si pe fisa pe care tebuie sa o fac trebuie sa trec si locatia.
Poate cineva sa ma ajute cu cazarea pe vara in Galveston, TX, data sosirii 19 mai
TPU, cat dureaza sa mergi pe luna cu racheta la viteze mari?
Buna TPU dacă merg cu avionul si am bagaj de mana cu wizz Air pot să iau cu mine un bol de plastic si nu îmi spuneți că găsesc acolo ca nu vreau. vreau să duc un bol de plastic lucruri de plastic?...? (mai mult)
Plec in tabara de vara in padure va rog o lista completa cu toate necesarele sunt fata apropo si dau funda vreau sa fiu pregatita de orice
Am nevoie de un link unde gasesc planul orasului Focsani cu tot cu legenda. Jur ca eu nu pot gasi.
Astazi as vrea sa va intreb ceva. Se organizeaza o excursie cu niste copii de a6- a, iar eu voiam sa merg cu alte 4 colege, deci practic 5 din clasa mea merg. Dar, nu am cu cine sa stau in...? (mai mult)
De unde as putea cumpăra breviarul turistic al României din 2002 sau carti cu date turistice dinainte de aderarea României la UE?
Îmi poate recomanda cineva nişte locuri pentru banchet(la munte, dar în județul Braşov, Alba Iulia...în Carpații Meridionali de preferat)? Să avem şi ce să vizităm aşa
As vrea sa aflu si eu o parere de la cineva care a fost cazat la o pensiune din Maramures si a fost foarte multumit. As vrea o parere in special de la un turist strain. Vreau si amanunte; de exemplu ce...? (mai mult)
As putea calatori cu avionul singura, avand in vedere ca am 15 ani? Dar as putea sa insotesc un alt copil de 9 ani? Si daca da, cu ce agentie? Pai.dau funda ^-^
SAlutare TPU! joi 18 mai ma duc in excursie cu clasa la cinema in pitesti dar nnu stim ce filme si la ce ora sunt. noi trebuie de mergem in jur de 11:30 si sa se termine pana in 15:00( poate incepe si ...? (mai mult)
Iti place sa calatoresti? Iti place sa vizitezi locuri noi? Sa iti ramana in inima si suflet imaginea unui loc, a oamenilor din acei loc? Ce parere aveti despre www.hoinareala.eu? Avem si o rubrica de...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cateva hoteluri in Eforie Nord care primesc tichete de vacanta Edenred, va rog? Unde am cautat, locurile de cazare sunt epuizate...
Ce parere aveti despre pensiunea celor de la Ratp de la Ciric, Iasi! Au conditii bune?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?