Vreau si eu o lista cu hoteluri din Eforie Nord care primesc tichete de vacanta Edenred, va rog...Am mai intrebat, insa hotelul respectiv nu are locuri libere in perioada solicitata.Multumesc.
Merg in tabara la mare 7 zile. Sunt curios cam cati bani ar trebui sa imi duc cu mine. Tin sa preciez ca avem doar micul dejun.
incerc din nou după ce ieri nu s- a postat toata intrebarea Pe data de 13.05 as dori sa merg in Delta Dunării sa pescuiesc(Nu in scop comercial) 1:Se poate pescui in perioada aceeasta?...? (mai mult)
Cand sunt infloriti bujorii din parcul din Comana Giurgiu?
Vreau sa va întreb ceva in legătura cu zborul cu avionul pe lunga durata (gen 15- 16 ore) O sa merg in Septembrie in Maldive și am câteva întrebări legate de zbor (am mai fost...? (mai mult)
As vrea sa va intreb. oare ati mai lucrat careva din voi pe litoralul romanesc? e intr- adevar sclavie? sau doar povesti? Ma refer la domeniul bucatarie. Angajatorul plateste angajatul cum ii este promis?...? (mai mult)
Știe cineva cam cât ar dura o călătorie cu avionul din România până în Ucraina (Cernobîl)? Îmi puteți da și un site cu prețuri?
Am nevoie de un mic ajutor. Se apropie sfarsitul anului scolar, iar clasa noastra inca nu are o destinatie sau macar o idee pentru banchet de clasa a 8- a. Aveti voi vreo idee sau stiti vreo...? (mai mult)
As dori sa plec cu alte 2 persoane in Skyatos si ma interesa sa stiu in ce zona a insulei ar fi bine sa ma cazez pentru a fi aproape de port, vreau sa iau feribotul spre renumita plaja Navagio(cine...? (mai mult)
Hei, peste 1 saptămână o sa plec într-o excursie cu dansurile. Zice-ți-mi va rog ce as putea face în autocar ca sa nu mă plictisesc
Exista mall in sinaia, Braila? Sau mc donalds/kfc/h&m/bershka...
Am achizitionat un bilet de tren CFR online, dus-intors, insa as vrea sa schimb data de intoarcere, sa fie cu 2h mai devreme de cea aleasa. Este posibil? Cum? Biletul e pentru 5-7 mai. Multumesc.
Am rezervat un bilet la Wizz Air si mi- am scris tot numele si prenumele cu majuscule (numele si prenumele sunt corecte- nu au litere lipsa sau gresite). Credeti ca voi avea probleme la poarta? Inca nu...? (mai mult)
O intrebare pentru cei din Piatra Neamt, sala pentru examenul auto proba teoretica se da in interiorul Mall Forum Center?
Care ar trebui sa fie sloganul potrivit pentru un hotel imaginar numit Bucuria?
Se poate sa calatoresti cu avionul dus-intors Romania- Anglia fara pasaport? doar in vizita pentru o saptamana. Daca da este ceva de facut sau doar trebuie sa prezinti buletinul?
Ce inseamna "rep service" la Hotel?
Stiti cumva vreun hotel in Eforie Nord care primeste tichete de vacanta Edenred?
Pot folosi telefonul mobil în timpul unei călătorii cu avionul?
Stie cineva din Piatra Neamt spre Durau daca sunt microbuze/ Si daca stie cineva un program, va multumesc!
Salut, ce atractii turistice faine de vizitat noaptea sunt in Viena?
Cum ajung la mall Afi cu tramvaiul (ce tramvai?) din Rahova de lângă Liberty?
In vara aceasta as dori sa merg cu familia la Baile Felix. Imi puteți spune un itinerar cu obiective turistice pe traseul BUCURESTI-ORADEA si retur?
Vreau sa merg din Romania in Germania la un prieten cu masina. Si as vrea sa imi duc si calculatorul cu mine. Se poate sa il trec peste granita sau nu este voie?
locuiesc in Germania in massenhausen.si as vrea sa plec in Romania cu autocaru cei dela ronfor te ia dela adresa cum se procedeaza
Hello! Realizez un studiu despre influenta social media in turism. Daca aveti 1- 2 minute libere as aprecia mult ajutorul vostru. Multumesc! :*...? (mai mult)
Urmeaza sa merg la vara intr- o vacanta in Bulgaria. Iubitul meu este ingrijorat din cauza povestilor cu furtul masinii. A patiti cineva? Are un Ford Focus... deci nu e o masina prea scumpa. Mergem la ...? (mai mult)
Off lume! Vreau sa merg in aceasta vacanta in America. Nu am fost niciodata in alta tara, dar nu am posibilitatea sa merg in California. Ce sa fac?
A zburat careva cu avionul pe viscol? Imi este teama si ma gandeam sa-l aman, ce ziceti?
Am o întrebare: Minorii au voie să călătorească neînsoțiți cu trenul în România?
Buna :) Stie cineva care numere din tren, pare sau impare, sunt la geam? Sau daca numere scrise sus sunt la geam si cele de jos sunt la culoar?
Ce linie de autobuz merge din gara din Cluj pana la Vivo Mall?
O intrebare pentru persoanele care au fost in Japonia: ce v- a placut mai mult/ ce nu v- a placut? Aceeasi intrebare pentru persoanele care sunt acum in Japonia: ce va place mai mult /ce nu va place? ...? (mai mult)
Vreau sa ajung la Vidin in Bulgaria. Pot sa iau trenul pana la Calafat si de acolo sa merg pe jos pana la Vidin? Sau podul care face trecerea intre ele e doar pentru autoturisme? Ma lasa sa trec asa, ...? (mai mult)
Cat costa o calatorie in maldives o luna? (Cu totul)
Stie cineva cam cat dureaza o calatorie cu Atlassib din Romania pana in Italia? Nu am nevoie de un timp exact, ci doar asa aproximativ sa stiu la ce sa ma astept
Salut. Ma gandesc sa plec doua zile pana la Slanic Moldova, si am nevoie de o cazare ieftina. Imi aduc aminte de mai demult cand am fost in statiune ca erau niste casute mici la iesire din statiune. ...? (mai mult)
De unde as putea sa iau trenul, sau autocarul până in Italia? Si cat m-ar costa, dar cu avionul?
Salutari. As avea nevoie de niste informatii urgent! Situatia sta cam asa...am 17 ani si stau in Italia. As vrea sa merg in Romania peste cateva saptamani si problemele incep... detin buletinul de Italia...? (mai mult)
Ce parere aveti despre litoralul din Bulgaria? E mai ok ca la noi?
Salut, am si eu o intrebare : - Ma numesc Andrei am 12 ani si as vrea sa intru in tabaranerf!(prima oara cand merg in tabara) si ma intrebam cum pot sa ma inscriu? adica e cu plata sau ceva? am intrat...? (mai mult)
Sunt clasa a 8-a si vreau sa merg pe profilul Turism si alimentatie in Colegiul Victor Slavescu Ploiesti.Ce ore voi face? Ce meserie voi avea? Unde o sa fac practica?
Am o nelămurire ma poate ajuta și pe mine cineva mi am cumpărat recent un bilet de avion și trebuie sa fac check in și este o întrebare (Țara emitenta)adică unde ma aflu in momentul actual sau ...? (mai mult)
Bună TPU, scuzați daca am greșit categoria. Bun, deci mergem intr- o excursie cu școală intr- o luna ( in săptămână altfel) și am platit banii pentru ea, bun.Eu i- am spui doamnei diriginte...? (mai mult)
Care din traditiile din perioada Pastelui va place cel mai mult? As vrea un raspuns si din Maramures de la cineva care locuieste la sat.
Care e cel mai atipic hotel din Romania?
Copiii minori pot calatori singuri fara un adult cu autocarul pe o distanta cam de 3 ore,, fara sa primeasca amenda,,?
Spuneti-mi si mie un loc istoric care incepe cu,,Aus" si a doua parte se incepe cu,, B"
Ce evenimente gen Untold sau Comicon vor fi in Romania anul acesta?
am 17 ani, si vreau sa merg in Suceava la prietena mea, pot sa ma cazez la hotel pe numele meu chiar daca nu am 18 ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!