Cine îmi recomanda ce mai ieftina pensiune sau o chirie la Sibiu pentru maxim o luna? Urgent
Exista transport Bacau - Bicaz Chei Recent am trecut cu o cunostinta prin Cheile Bicazului si am ramas profund impresionat de peisaj, de asemenea am vazut ca exista trasee de parcurs prin ...? (mai mult)
Poate sa imi spuna si mie cineva ce inseamna semnele pe care le fac coreenii cand fac poze?
Pe site- ul oficial al CFR Calatori (https://bilete.cfrcalatori.ro/vanzare/PlecariSosiri.aspx?key=fefOuizJM/CMPQR8W+ BGxKJxjIWywcpbIVN4xtgrlUsqIMUHsur6i54mhrtPMxLMAlwdtTYuUnk1y33U3VqxcAm66jJkOoL0xmPf17k+...? (mai mult)
Parere despre Paralia Katerini, Grecia?
de ceva vreme comand de pe aliexpress, nu am avut probleme pana acum, doar cu coada de la Vama... dar acum 2 zile am gasit 3 colete in cutia postala, imi poate spune cineva cum am reusit sa...? (mai mult)
vreau sa stiu daca in trenurile de cursa lunga Arad-Bucuresti exista prize sau wireless? Raspundeti doar daca stiti si voi da funa>
Am un vw passat bluemotion 2005! 144 cai putere! Cine imi poate da si mie linkul de unde pot descarca! Linkul direct de downladat! Dau funda
Este vorba de un card de o luna pe toate linile RATB si am o intrebare... :3. Cand il validez scrie data in care este valabil : 03.03. 2017 - 03.04. 2017. Problema este daca e valabil si astazi...? (mai mult)
Se poate plati cu lei romanesti in Repubalica Moldova? (in magazine, restaurante, muzee, etc)
Cum se calculeaza pretul unui pat suplimentar la hotel, daca de ex pretul sejurului e de 1200? cat costa patul suplimentar?
Hei! Sunt in Anglia si luni vreau sa vin acasa in Romania, cu avionul. E prima data cand merg cu avionul, si am vazut ca dimensiunile maxime la bagajul de mana sunt de 55x40x20cm, iar eu am de 28x56x25cm,...? (mai mult)
Daca am 17 ani pot zbura din Uk in Ro (sunt cetatean roman) fara procura si fara insotitor de zbor? Pe site ul celor de la wizz air am vazut ca pot face acest lucru dar sunt cam in dilemă. ...? (mai mult)
Salutare, dragilor! ma adresez in special celor care locuiesc in Bucuresti : As vrea sa stiu cum se poate ajunge cat mai repede din cartierul Berceni pana la Teatru Elisabeta (Parcul Cismigiu) si daca...? (mai mult)
Daca am 17 ani pot zbura din Uk in Ro (sunt cetatean roman) fara procura si fara insotitor de zbor? Pe site ul celor de la wizz air am vazut ca pot face acest lucru dar sunt cam in dilemă....? (mai mult)
Buna as vrea mai multe informatii despre orasul Timisoara
As vrea sa stiu daca Irlanda mai este membra UE... Multumesc :D
deci, pe cate saptamani se face abonamentul de microbuz in luna aprilie, avand in vedere ca pe 17 aprilie e a doua zi de Paste si e liber iar pe 18 si 19 aprilie mergem la liceu iar tocmai...? (mai mult)
Merita sa mergi la jumatatea lui Octombrie in Antalya, stațiunea Side? Ma refer, mai e calda marea, mai sunt peste 30 C, sunt zile ploioase? Cate grade sunt ziua si cate noaptea? Vreau sa răspundă...? (mai mult)
Buna am si eu o intrebare, cine stie cum este vremea in luna octombrie mai exact 09- 16 pentru o vacanta in Grecia Zakynthos cautand soare si vreme buna. Astept parerile voastre. Nu am cum sa plec pana...? (mai mult)
Sallut TPU! As vrea sa stiu cat costa o vacanta de 7 zile in DUBAI?
Aveti vreo idee de un city break cu buget maxim 100 euro? :-D
De curând a trebuit să mă apuc de atestatul de clasa a 12 a şi este nevoie să găsesc informaţii pe internet, iar unicul site care îmi oferă multe informaţii este scribd... însă...? (mai mult)
Vreau sa fac o excursie cu clasa mea si suntem indecisi, deoarece multi vor in Cluj, dar mai multe avem de vizitat in Brasov! ce pot sa fac?(+ oricun noi o sa organizam excursia deoarece diriga...? (mai mult)
Ce părere aveţi despre oraşul Pucioasa?
Cum sa o conving pe ma sa ma lase la bunici in vacanta de pasti?(am un 5 la mate:( )
stie cineva o pensiune ( la maxim 350km de Suceava) undeva in munti ( sau oricum cu o priveliste frumoasa a naturii) unde se face mancare traditionala si mi- ar placea sa poti pescui la iazul...? (mai mult)
Am o preoblema cu loteria vizelor pentru America. Am primit recent niste mailuri prin care spune ca sunt eligibil si trebuie sa patesc o taxa de 220 USD. Aici este mailul: http://imgur.com/a/rVQci
Buna :> Daca aș merge cu mașina din București în Arad, cât timp ar dura să ajung?
Buna dragi prieteni (TPU) Vreau sa plec cu sotul meu in concediu si as vrea sa imi recomandati niste locuri frumoase. Unde ai vrea sa mergi sa iti petreci concediul? Doar in Romania
Ce as putea sa vizitez in Brasov si in Sibiu?
Pentru locuitorii din judetul Iasi as vrea sa va intreb cu ce microbuz pot ajunge din Iasi la satul Iepureni. Stiu ca microbuzul pleaca de la capat Copou. Unde pot cumpara un bilet si la ce ora ...? (mai mult)
Babababbaba Ajtr Cum ajuns și. Sudului cu metroul la liceul Mircea Eliade (Unde trebuie să cobor și ce fac după?)
Vreau sa ajung din Iasi in bacau, sunt elev, am 17 ani. De ce am nevoie? si vreau sa stiu preturile pentru tren si autobuz si cam cat dureaza calatoria
Stiti vreun loc frumos de vizitat in apropierea Brasovului? In afara de Busteni/Sinaia.
Buna, Intr- o luna jumatate trebuie sa plec cu serviciul in SUA. M- am casatorit recent, asa ca buletinul l- am schimbat cu numele pe care l- am luat dupa casatorie, insa pasaportul inca il am cu...? (mai mult)
Daca am depus dosar pentru bursa sociala in primul' semestru trebuia sa depun iarasi acelasi dosar si in cel de- al doilea? Tin sa mentionez ca am luat bursa pe primul' semestru intotdeauna la sfarsitu...? (mai mult)
Intrebare adresata celor care au zburat cu avionul. Imi puteti spune daca am voie sa iau in bagajul de mana o cheie? Ma gandesc ca e obiect ascutit si poate n-am voie. Va multumesc!
Ce imi propuneți pana in 500€/ pers cu avion inclus si cazare 7 nopti (sau cel putin 5) intr-o vacanța exotica la 5* cu transfer sau fara si un mic dejun cel putin Inafara de dubai
as fi interesat sa calatoresc in niste locatii, ce orase imi recomandati din lume?
Putna e oraș sau sat?:))
Cati bani pot sa imi iau in tabara? Am 12 ani!
Daca am 17 ani, sunt minora pot calatorii singura cu trenul si ma pot caza la un hotel?
Cat costa un ticket dus-intors + cazarea in Franta? E mai ieftin decat in Germania?
A plecat cineva de curand in Anglia? Aveți idee dacă se poate iesi doar cu cartea de identitate? Sau este nevoie de pașaport?
A fost cineva la mare la Costinești cu școala la "casa Duca"? Dacă da vreau sa va întreb ceva. 1. Prețul este de 710 lei cu tot cu cele 3 mese și cazare, credeți ca este un preț bun? Adică nu...? (mai mult)
V-ar place sa calatoriti undeva? Sa merge sa vizitati nu stiu ce muzee? Pe mine gandu ca trebuie sa stau in tren/autobuz 10 ore sau o zi ma face sa vomit(la propriu).
M- am mutat de curand in Indiana si de cand am ajuns aici pot sa zic ca m- am acomodat destul de bine, am si niste prieteni pe aici si asta a facut totul si mai usor. Dar cu toate astea parca vreau altceva...? (mai mult)
Buna ziua stie cineva de unde pot cumpara sau cum se numeste ghiozdan / rucsac pentru calatorit? Vreau sa plec cateva zile in strainatate si nu as vrea sa ma chinui cu bagaj mare..as vrea ceva sa am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!