Se poate face asigurare de calatorie online si sa primesc pe email documentele?
Plec pe 7 mai in SALONIC IN GRECIA cum este vremea acolo?
Trebuie sa plec de la Pitesti in Bucuresti in sectorul 2. Din ce am inteles maxi - taxi (autocarul) ma lasa in sectorul 6 pe strada Valea Cascadeleor. De acolo ce mijloc de transport as putea sa...? (mai mult)
Cine a fost in ultimul timp in vizita la ~Cimitirul vesel~? Ce mai e prin zona interesant de vizitat? Ce v-a placut mai mult in acea zona?
Ştie cineva unde găsesc spitalul Sf.Pantelimon,Focşani Mall,Piața Moldovei, microbuzele din Focşani care duc spre Vidra?
Vreau să ştiu mai multe locații din Focşani(spitalul Sf.Pantelimon,Focşani Mall,Penny Market, Piața Moldovei şi unde găsesc microbuze de Vidra)!
Salut am o intrebare vrem sa mergem cu familia la mare si suntem 6 persoane intr-o masina mica as vrea sa stiu daca o sa avem probleme la vama. Va multumesc
Unde găsesc stația de microbuze din Focşani către Vidra, în ce parte să mă duc?
Ce autobuze sau microbuze duc în Mamaia din gara din Constanța? Întreb pentru sezonul estival. Mulțumesc anticipat!
Ce hoteluri stiti aproape de partie(pe partie sa fie si cursuri de ski) Nu conteaza unde. Pe noapte sa fie maxim 300 lei.
Cine a fost recent in Slanic-Moldova?
Ce parere aveti de acest articol? Voi ce locuri, orase sau tari ati mai adauga? https://amiiko.ro/travel/cele-mai-frumoase-locuri-din-europa/
Pentru a cumpara online bilete de la Ryanair iti trebuie neaparat cont la ei pe site?
Salutare TPU, am achizitionat de curand un city break la roma pentru doua persoane si am primit un voucher pentru hotel cu care merg la receptie la ei (in Roma) si un singur bilet de avion cu un singur...? (mai mult)
am si eu cateva intrebari despre legiunea franceza, as vrea sa stiu care este programul de zi unui legionar, dar va rog, fara raspunsuri de pe net, as vrea sa aflu cum ajung acolo, care...? (mai mult)
FUNDA! Eu locuiesc in Iasi si prietena mea este in vacanta (ROMA)Italia... ea are cartela Orange si eu la fel. Daca ii trimit mesaj il primeste? fac costuri suplimentare nu? Trebuie sa activez ceva? am...? (mai mult)
FUNDA! Cate ore faci cu avionu... din Iasi pana la Roma?... avionu mai opreste pana acolo? scuzati.mi neștiinta
Cand ajungi in aeroport ce trebuie sa faci.am checkinul facut la agentie.ce trebuie sa fac mai departe.
Aş avea nişte întrebări legate de AFT(Academia Forţelor Terestre). Ofer fundă. 1. Cum sunt probele fizice? 2. Dupa terminarea academiei, pot pleca in afara tarii sau trebuie sa raman...? (mai mult)
Unde poti amplasa un cort la mare? Daca vin cu cortul de acasa trebuie sa mai platesc taxe? Daca da cat e taxa pe zi?
Stie cineva cum se peocedeaza pentru studenti la transportul cu trenurile CFR? Pentru gratuitate, mai trebuie sa trecem la casele de bilete?
Nu mai suport. Mereu plang ca incep vacantele. Mie imi place scoala, orice la scoala! Cum fac sa nu inceapa nicio vacanta? Mi- e imi place mult scoala, dar :(( am intrat acum in vacanta, ce sa fac? ...? (mai mult)
Ce trebuie sa iau cu mine in Paris?
m-am decis sa merg la vara o luna in Paris, si as avea o intrebare: Cat costa biletul pe turnul Eiffel, si cam pe la ce ora sa ma duc, pentru a evita cozile de sute de oameni?
Sunt in Germania si am nevoie de niste nelamuriri: Diferenta din SBahn si UBahn: Cum pot sa ajung la Poznan cu trenul de la Berlin?
Hei, TPU! Îmi puteți spune, cât mai repede cu putință, cam cum funcționează un bilet dus- întors? Spre exemplu, vreau sa merg din orașul x în orașul y, pot apoi sa mă întorc cu orice ...? (mai mult)
Cam cat ar costa pana in Grecia? Dar pana in Kalambaka? Si as vrea sa raspunda cineva care stie mai multe despre Grecia, cum e impartita, ce si cate regiuni are? Cum se cheama regiunile? Sau ceva o harta...? (mai mult)
Ce mai e nou in Slanic-Moldova pentru un turist?
Ce parere aveti despre agentia Directbooking? multumesc
Ati avut vreo experienta cu programul "Work and travel"? Ce parere aveti despre acest program?
Stie cineva un hotel cu jacuzzi in camera in constanta?
Hei...Voi va puteti da cu schiurile pe zapada pe partie?
stie cineva vreun site ceva despre o croaziera, neaparat cu plecarea din Constanta? Multumesc
Ce mai e nou in Tg. Ocna, din punctul de vedere al unui turist?
Dau funda. As vrea sa plec vara asta la mare cu o prietena si sa stam o saptamana. La cat ar ajunge cheltuielile fara cazare la hotel(adica ce ne cumparam, cluburile vizitate s-a.m.d.) in Vama?
Stie cineva un oras din Romania fara caini vagabonzi?
Trebuie sa merg in excursie cu scoala timp de 6 zile, dar nu vreau pentru ca o sa imi fie dor de mama mea, si daca nu ma duc in excursie trebuie sa merg la alta clasa pana se intorc colegii mei. Ce ...? (mai mult)
Vreau sa calatoresc cu blueair dar nu am inteles exact care e treaba cu bagajul de mana: - pot sa imi iau pe langa bagajul de mana o gentuta mica pe care sa o tin in brate? - am voie sa imi...? (mai mult)
Vreau sa stiu destinatii turistice in afara Europei pentru vacanta de vara....pana in 4000 euro daca se poate...Sa fie potrivita pentru. o familie.multumesc.
Ce inseamna "has mo pele"?
Cine a fost in vacanța cu blind Holiday? Imi Spune-ți in ce oraș ați fost?
Buna ziua as dori si eu sa stiu daca am voie cu un magnet la bagajul de mana in avion. Magnetul este cat palma...
Stie cineva daca se modifica preturile la tarom pe parcursul anului? M- ar interesa pentru primele 2 saptamani din septembrie, dar am observat ca preturile sunt putin cam mari..Se merita sa ...? (mai mult)
A fost cineva cu Work and Travel in Corolla, Avon, Southern Shores? Cu ce impresii v-ati intors?
Cineva interesat de a merge in Zakopane? cu vizitare Cracovia si Auschwitz 2 zile, la intoarcere spre Romania, orprire pe la Miskolctapolca ( un fel de Felix), total 8- 9 zile, max 10! Pret rezonabil...la...? (mai mult)
am si eu mare nevoie de ajutor si urgent! Caut de cateva zile autocare care pleaca din Bucuresti spre Bansko, Bulgaria. Nu alt oras, ci Bansko ca sa fie clar. Si tot ce gasesc sunt cazari care...? (mai mult)
As vrea sa ma mut definitiv in America, cum as putea sa fac asta in afara de viza (care se ia greu) si loteria vizelor? Nu am neamuri pe acolo dar banii nu sunt o problema.
Am si eu nevoie de niste informatii..vara asta vreau sa ma duc la mare si nu am mai fost de ft mult timp.As vrea sa stiu care plaje sunt frumoase, gen as vrea la mamaia dar am gasit o oferta...? (mai mult)
Ce mai e nou in Targu Ocna?
pentru cei care ati fost cu avionul.am voie sa imi pun in bagaj condimente pentru mancare la plic? de ce n-am voie lichid.dar dulceata?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!