De unde pot achizitiona un bilet pentru Expresul 783? Cat de mare e riscul daca merg de la Aeroportul Baneasa pana la Primaria Otopeni? Am nevoie de raspuns URGENT.
Se poate transporta in rucsac montan, cortul la compania Wizzair? Cine a calatorit? Am un rucsac de 40 de l. E acceptat ca bagaj de mana sau il trec la bagaj mare oare?
cine stie cat costa sa inchiriezi ski sau snowboard la vatra dornei, pentru partia Dealul negru si daca sunt aceleasi si pentru partia parc 1?
Merg intr-o vacanta de cateva zile la munte si m -ar interesa daca stie cineva un centru de inchiriere ATV-uri prin Straja sau Lupeni? Multumesc.
Este cineva din Bistrita sau din judetul BN?
Merg in excursie cu masina. Ce iau cu mine in geanta de drum pe care o sa o tin langa mine in masina?
Am o intrebare pentru cei care au fost cu avionul. unde este mai bine sa iti cumperi biletul online sau agentie? Si daca il cumpar dus intors din Romania in Germania mai trebuie platit inapoi?
a fost cineva in Seychelles, am vazut multe oferte si voiam sa vad daca merită.
In septembrie de la 1 pe 16 trebuie sa plec la Roma iar cele mai ieftine bilete gasite pana in prezent sunt la blue air, doar ca ei au acea limita la bagaj, si anume 10 kg bagaj de mana. Am...? (mai mult)
intrebarea mea este urmatearea, daca inchiriez o camera de 2 persoane la un hotel, pot aduce pe cineva in acea camera fara a fii nevoie sa se cazeze? adica eu sa platesc camera si sa ma cazez...? (mai mult)
stie cineva daca se poate circula pe ruta Bacau Satu Mare? Am o masina de 40T.
In vara vreau sa evadez din tara si vizitez Barcelona sau Milano. Ce oras imi recomandati si de ce?
Hey,cine stie statiuni cu bai termale pentru vremea asta rece ieftin dar frumos?
A trecut cineva in ultima vreme prin Toplita? Cum arata acum cascada termala?
Urgent! Dau funda. Din ucraina kijev, cum poti ajunge in Romania Iasi? Nu exista doar avion?
Câte zile fac din Frankfurt pe main pana in România, respectiv Braila? P.S ma deplasez cu autocarul
Vreau sa imi fac rezervarea pentru biletele de avion pe buletinul nou, de 18 ani, însă in momentul in care voi face rezervarea, nu voi avea inca împlinita varsta. Dar pe cand voi folosi...? (mai mult)
Buna TPU cine poate sa-mi spună cartierele, bulevardele, instituțiile importante din Bucuresti? DAU FUNDA.
Heii TPU! Daca cineva merge in vacanta de ex in Turcia trebuie sa stie limba ca sa se descurce la hotel/la piscina etc?
Salut tpu.As dori sa vorbesc cu oamenii care au mai calatorit in Japonia.Vara asta o sa lucrez in Germania si ma gandesc ca o sa strang banii pentru o "excursie". Daca am putea vorbi pe Facebook skype ...? (mai mult)
Cat de sigur este un zbor de 3 ore?
A fost cineva la HOTEL NUFARUL,BAILE FELIX? Daca da,are si sala de jocuri? biliard, ping pong.
De curând am auzit de UBER și mi s- a părut foarte interesant, asa ca l- am descarcat pe telefonul meu. Știți cumva dacă e posibila plata directa? Adică cash? Tot ce zice acolo e cardul...? (mai mult)
Voi stiti unde se da cu schiuri sau snowboard? Dati-mi niste exemple.
Voi stiti unde se vand harti din astea mari,care arata un intreg oras? In caz ca oamenii vor sa plece in vacanta undeva, si sa stie unde sa plece?
Cum este in Spania? Veau sa plec pentru un loc de munca.
Cum pot emigra în Suedia? De ce acte am nevoie ca să mă stabilesc acolo? Menționez că am 17 ani și îmi doresc foarte mult ca după terminarea liceului să mă stabilesc acolo și să îmi caut un...? (mai mult)
Vreau sa merg cu trenul din Romania Bucuresti in Republica Moldova Chisinau Stiu sigur ca exista tren Va rog frumos sa imi dati un link de unde pot cumpara bilet! Unde pot vedea programul mersul trenurilor...? (mai mult)
Buna as vrea sa merg undeva la munte 4 persoane nu prea scump si cu multa zapada
am vazut la mare la Eforie Nord ceva ciudat era ceva cu coada de peste ca o sirena sau ceva eu stau la mare tot acolo Oare exista sirene?
Buna TPU.Cineva din Iasi? Stie cineva un centru de cumparat telecomenzi? FARA COMANDA!
Salutare. Săptămâna ce vine voi face o călătorie în Italia, cel mai probabil cu cei de la Blueair, cu avionul, și as dori sa imi iau după mine în bagajul de mana 2 pungi de proteina a cate ...? (mai mult)
As dori sa merg cu familia la munte de la data de 06.01. 2017 pana la 07.01. 2017 ( o noapte).As dori sa stiu daca este zapada ( cine poate sa imi spuna).Dau funda
Cum pot sa ajung în Liberty Mall din Obor? Repedee, dau funda.
Cum să ajung în Liberty Mall din Obor? Dau funda
Salutare,am 18 ani si vara aceasta as dori sa plec in Italia, am gasit oferte foarte convenabile cu autocarul as dori sa stiu daca este necesar sa imi fac pasaport sau pot pleca doar cu buletinul
Ce mai e nou in Tg. Ocna? Ma intereseaza in special ocazii de a castiga bani cat mai usor si placut.
Cata carne poti transporta cu wizz air?
Am un zbor pana la Iasi si nu cunosc orasul. Cit timp este de la aeroport in oras, daca se poate sa-mi zicesti si citi km sunt. Daca este transport public, pretul la acesta si la taxi.
De unde pot lua autobuzul din Brasov catre Poiana Brasov? Stie cineva care este pretul actual la autobuz si la telecabina? Multumesc!
La Paltinis te poti da cu sania?
La Paltinis ai voie sa te dai cu sania?
Am 16 ani iar in vara vreau sa plec cu avionul singura in Italia. Se poate si fara însoţitor?
Din ce materii se da bac la profilul turism si alimentatie? :)
Bună ziua, am și eu o întrebare. Eu încă nu am 18 ani și vreau sa îmi cumpăr bilet pentru avion de pe acum, eu fac18 ani în 3 aprilie, iar data de plecare sa fie după 15 aprilie. Pot achiziționa...? (mai mult)
Hey azi as vrea sa o scot pe mami afara la o gura de aier... voi ce spuneti sa o duc in brate sau cu sania? Are ceva probleme la picioare
Pe aeroportul Otopeni e vreun magazin unde pot gasi o pereche de casti? Pt ca mi s-au stricat in seara asta si maine plec din țara, si am nevoie. Multumesc!
Este valabil permisul meu european obtinut in Romania pentru a conduce in Thailanda?
Sunt eleva in clasa a 8 a (am 14 ani dar inca nu mi- am facut buletinul). Pentru a cumpara un bilet de tren..am nevoie de carnetul de note sau de buletin?(pe care nu il am) iar daca nu am buletinul...pot...? (mai mult)
La firma Blue Air, daca depasesti limita impusa la bagajul de cala, cat se taxeaza pe kilogram?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!