stie cineva un loc in tara (pensione/hotel) cu o stana pe un munte, unde se mananca bio, lucruri facute in casa etcc? Multumesc anticipat.
Exista ceva loc cunoscut in Cluj sau pe langa Cluj cu o campie de flori, sau multi copaci cu flori (preferabil nuante de alb/roz/mov/albastru) care sa iasa frumos si artistic in poze?
Cum se poate ajunge din Piatra Neamt la Cetatea Neamtului printr-un transport public? Pot merge singura?
Cum ajung din sectorul 4 la aeroportul Otopeni Bucuresti?
Am gasit o super oferta la un city break, puteti sa il vedeti si dvs aici: https://megaplaza.ro/city- break- milano 1 Decembrie Milano, 4 nopti, de la 130 euro/pers, transport cu avionul si mic dejun ...? (mai mult)
Buna la toti, Stiti unde s- ar putea face niste excursii de o zi - doua zile la o distanta de pana in 200 de km de Bucuresti, unde sa fie gasite niste cazari de pana in 120- 150 lei pe camera pentru...? (mai mult)
Voi cumpara un bilet de avion dus intors pentru tatal meu care este in Spania pentru a venit in Bucuresti.Cum procedez sa ii trimit biletul de avion prin fax in Spania? Multumesc
Buna seara la wizz air pentru bagajul de mana care este greutatea maxima admisa?
Care stațiuni din România merită vizitate iarna, excluzând cele montane?
Ce parere aveti despre statiunea Paralia Katerini din Grecia?
Biletul de tren se poate lua si cu cateva ore inainte de plecare?
unde as putea gasi si eu cazare de revelion la un preț de maxim 100 lei? Va mulțumesc!
Daca am anulat biletul de avion care pleaca peste 3 ore si m-a bagat in calculator pot sa imi iau altul la acel avion cu 2-3 ore inainte de decolare? Unii au zis ca pot doar cu o zi inainte
Se poate face rezervare la avion cu 3 ore inainte sa decoleze?
Poți sa pleci singur din țara cu aprobarea părinților?
Cat dureaza zborul Romania Spania? Dau funda
Vreau sa plec vara viitoare in Grecia impreuna cu niste prieteni si as dori sa stiu ce agentii de turism/insule imi recomdati, Am dori sa mergem undeva unde sunt multi tineri, viata de noapte,...? (mai mult)
Buna TPU vizele sunt numai pentru SUA sau si pentru celelalte state cum ar fi Canada sau pentru orice stat din afara Europei? DAU FUNDA.
Ce ziceți? Să mă duc în S.U.A? Eu mă gândesc să plec. Ce stat ar trebui să aleg? Eu aș pleca la New York. Nu mai vreau să vin în România. Vreau să plec împreună cu familia. Eu mă ocup cu...? (mai mult)
Stiti cumva daca este Subway in Targu Mureş?
Castelul regal de la Săvârşin poate fi vizitat de turişti?
Ce litoral alegeti? Grecia sau Turcia?
Buna TPU in care orase de pe glob se merita sa trăiesti? DAU FUNDA.
Care sunt lucrurile care va atrag atentia atunci cand vizitati un oras? Ce va intereseaza cel mai mult?
Litoral Turcia sau Grecia? Antalya sau Thassos?
Vreau si eu informatii despre Mexic Sa fie cat mai interesante Pot fi legate despre atractii turistice, geografie, istorie, arta, cultura, muzica, cinematografie(filme, telenovele), monden, despre capitala...? (mai mult)
Buna TPU in ce an se vor scoate vizele pentru S.U.A? DAU FUNDA.
Salut,cum pot sa ajung din Bucuresti In Vulcan, Hunedoara cu trenul?
Cum pot sa ajung din Gara de Nord in Chitila cu tren sau autobuz?
Este frumos in Thassos? Ce este de vizitat si ce plaja este mai frumoasa?
Am nevoie de un avion maine dimineata in jurul orei 8, cu orice firma din Barcelona, Spania pana in Cluj- Napoca, Romania Cine ma poate ajuta sa gasesc in jurul orei 8 dimineata din Barcelona...? (mai mult)
Pe la mijlocul primaverii eu si alti 9 colegi ( sunt in clasa a 10- a) o sa mergem in Portugalia pentru practica. Profesorii ne- au spus ca cazarea este deja platati si o sa primim 700 de euro...? (mai mult)
Vreau sa plec in weekend inapoi in Romania din Madrid. Vreau sa stiu cat ar dura zborul sa ma pot incadra in timp: Madrid - Cluj Napoca si Barcelona - Cluj Napoca cu firma WizzAir. Dau...? (mai mult)
Daca plec in Cipru si vreau sa vb cu cineva din Spania e acelasi tarif, gen sa se ia din min internationale sau nu? Am nr de Telekom si activata optiune cu min internationale si voiam sa stiu daca e valabil...? (mai mult)
Am o întrebare legată de poştă. Vreau să trimit o scrisoare în Franța dar nu prea ştiu cum trebuie procedat. Ce trebuie să ataşez pe plic, cât trebuie plătit şi cu ce trebuie să...? (mai mult)
Salut TPU: poti duce 2 cartuse de tigari cu avionul?
Cazare ieftina in Brasov? Dar nu sa stau cu gandacii, dar nici sa dau pentru doua nopti 400 de lei de persoana. Sa fie acceptabil, asa ca pentru studenti. Vrem sa mergem pentru trei zile la munte si ...? (mai mult)
Vara viitoare mi-am propus sa merg pe insula Thassos din Grecia, merita?
Salutare, stiti cumva vreun site / aplicatie Android sau ios care sa arate preturile la benzinariile de pe un traseu de exemplu? Sau sa pun traseul si să- mi arate cele mai ieftine benzinarii, sau pur...? (mai mult)
Vreau sa merg in Franta la anul.Voi avea 17 ani si cateva luni pe atunci. Merg neinsotita si vreau sa aflu de ce am nevoie, ce trebuie sa fac. Daca a mai fost cineva in aceasta situatie si poate...? (mai mult)
O intrebare pentru cei din Buzau. Vreau sa stiu si eu daca e deschis bazinul olimpic din Buzau. Astept raspuns, mersi:)
Am o întrebare legată de transporturile aeriene. Vreau să plec în Franța şi nu am încă 18 ani. Cum trebuie procedat? Ce acte îmi trebuiesc? Şi mai vreau să ştiu foarte detaliat...? (mai mult)
Am facut o rezervare pe booking.com si in legatura cu plata scrie ca se ca plati la proprietate dar hotelul isi rezerva dreptul de a preautoriza cardul in apropierea venirii noastre.Ce inseamna asta? se...? (mai mult)
Salut TPU: Se poate calatori cu avionul in Anglia fara pasaport doar cu buletinul?
Hei! Am si eu o intrebare nascuta din lipsa experientei. Am cumparat 2 (ma rog, sunt 4, dar sunt 2 cu 2) bilete online de pe edreams si nu am idee cum fac rost de boarding pass. Plecarea o sa fie peste...? (mai mult)
Am asa o intrebare, daca ati putea zbura acum, oriunde ati vrea, ce loc ati alege. Eu probabil New York. Stiu ca e cam boring raspunsul dar am asa un vibe de octombrie;) Astept raspunsuri
Ce pot vizita in Berlin?
Hei... am un canal de Youtube bazat pe calatorii si sport. Cum pot sa sponsorizez canalul?
Urmeaza peste 2 saptamani sa merg cu sotul in Cipru- zona Ayia Napa si ma interesa cum ajung din Larnaca de la aeroport pana in Ayia Napa cu autobuzul.Stie cineva? M- ar ajuta mult si programul autobuzelor...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!