Top stațiuni de mare in Romania?
Mai exista Lego Land si in alte tari in afara de Germania?
Salutare, eu sunt in germania de vreo 3 luni, as vrea sa trimit acasa un colet ( o tableta si un telefon) dar sunt nelamurit. cu ce sa trimit sa fie coletul in siguranta? Atlassibul era bun ca este ...? (mai mult)
Care este cea mai frumoasa plaja din Halkidiki/Sithonia si ce puncte turistice ar fi?
Aș dori niște recomandări de vacanță. Aș prefera ceva în Insulele Pacificului dar rămâne de văzut. Vreau opinii/păreri! Mulțumesc anticipat! :D
Pe ce site.uri as putea gasi grupuri de oameni care fac drumetii la Arieseni? Am inteles ca exista anumite site- uri in care oamenii se strang sa viziteze anumite zone. Mentionez ca am 15 ani....? (mai mult)
Daca doresc sa plec in Grecia in septembrie, iar pasaportul imi expira in ianuarie 2016 pot pleca?
Unde ziceți ca e bine sa merg la mare?
Astazi plec la Eforie Nord e ciudat ca plec la sfarsitul verii? Si este vreun loc in Eforie Nord unde sunt carusele,tiribombe, etc?
O sa ziceti ca sunt nebuna, dar la sfarsitul clasei a IX- a as vrea sa fac o excursie cu clasa in zona Arieseni. As dorii sa stam 2 nopti/3 zile. Problema este ca marea majoritate din clasa sunt...? (mai mult)
Care sunt oamenii care folosesc o in loc de a ("O fost frumos", "O mers) si cum se conjuga acest o?
Bună, TPU! Am o întrebare destul de importanta. Eu lucrez prin internet și urmează sa mă duc pe 26 din București la Craiova Știe cineva dacă trenul / trenurile de pe această linie au...? (mai mult)
Practica careva dintre voi "train hopping"? Adica sa sari pe un tren de marfa pentru a calatori gratuit dintr- un loc in altul. :) Eu tot vreau sa fac asta de ceva timp, dar vreau sa ma informez putin...? (mai mult)
Salut, As dori sa stiu si eu ce agentii de turism sunt de incredere in momentul de fata daca stie cineva. Cu cine calatoriti, experiente... Si daca stiti ceva despre Pan Euro Travel. Multumesc!
Stiti cumva cum e vremea la Vama Veche pe la sfarsitul lunii septembrie in general? Mai e soare? Se mai poate face baie? Sau e prea frig?
Am stat mult timp la soare si acum mi sa inrosit nasul si am mici umflaturi ca si niste besici. Cum pot scapa de ele cat mai repede?
am 15 ani(fata)! si o dragoste nebuna pentru tot ce inseamna munte. Am facut trasee de 4- 5 ore la Padis dar am vazut ca exista si de 7- 8 sau 9- 10 ore. Am o conditie fizica foarte buna si mi.as...? (mai mult)
Pentru cei din Bucuresti, exista metrou pe langa zona caminului de la Agronomie/SNSPA?
O persoana in scaun rulant poate sa circule cu avionul fara insotitor?
Peste câteva zileo să călătoresc cu wizz Air, stie cineva cum se taxează kg în plus la bagajele de cală?
Salutare, cat de departe este Cascada Urlatoare de Gara Busteni? Este un drum accesibil daca doresc sa ajung pe jos? Multumesc anticipat!
Care ziceți ca e cea mai frumoasa stațiune din Romania, Bulgaria respectiv Grecia?
Cum este mai frumos sa mergi pe Transalpina? Nord-sud sau Sud-Nord? Si care ati fost pe ea imi puteti spune niste obiective turistice care trebuie neaparat vazute? Cel mai bun raspuns ia funda!
Stie cineva niste locuri frunoase de vizitat in Romania? Un traseu (pentru ca noi vrem sa mergem intr- un oras de vizitat si sa ne cazam o noapte, apoi dimineata la prima ora sa mergem in...? (mai mult)
Unde credeti ca este cel mai bine sa merg la mare? Bulgaria, Turcia, Romania sau Grecia?
Salut. As dori sa va intreb daca se poate cumpara bilet avion online de pe site- ul oficial al lor de la o firma straina, as vrea sa platesc cu cardul MasterCard, dar eu am cont facut in lei si biletul...? (mai mult)
Hei! Ce pot vizita in Atena?
Stie cineva niste locuri frunoase de vizitat in Romania? Un traseu (pentru ca noi vrem sa mergem intr- un oras de vizitat si sa ne cazam o noapte, apoi dimineata la prima ora sa mergem in alt...? (mai mult)
Salut, TPU. Stii vreun loc/statiune in munti la noi in tara unde poti sa stai linistit si sa te odihnesti, dar, in acelasi timp, sa vizitezi ceva in imprejurimi (gen trasee montane, pesteri, lacuri...? (mai mult)
Ce înălțime au Turnul Eiffel, London Eye și BurjKalifa?
Imi puteti spune atractii turistice din Saturn unde sa iti petreci timpul liber[ in afara de plaja ].
Ajutati- ma va rog am un catel de talie mica care vrea sa il aduc din Liban in Romania am toate actele necesare si are facute toate vaccinurile facut dar am inteles ca mai trebuie o analiza de sange care...? (mai mult)
Vreau sa plec peste cateva saptamani in Grecia in vacanta. Intrebarea este urmatoarea: ca sa trec din Romania in Bulgaria, masina trebuie sa fie pe numele meu neaparat? Ca am mai auzit chestii de genul...? (mai mult)
Dacă un zbor durează 2 h, din aceste 2 h cât durează zborul propriu zis? Decolarea și aterizarea?
Buna,TPU.Știți cumva cam care este prețul aplicat de Fun Courier pentru expediția unui colet din Iași în Bucuresti? Greutatea ar fi in jur de 1_kg-2.Am nevoie sa îmi fac o idee.Multam
Heeei! Prin septembrie aș vrea să merg la Hunedoara să- i fac o surpriză cuiva. O să iau un tren din Ploiești și cred că o să mă opresc în Simeria. De acolo mă descurc. Am intrat pe http://www.mersul-...? (mai mult)
As vrea sa procur o viza pentru america.O viza de sedere. Ce motive sa spun pt a o prelungi. Vreau sa ma stabilesc acolo
stie cineva de ce acte am nevoie ca sa intru in Moldova? Deci ce acte mi se cer la vama? Si daca masina nu e inscrisa pe numele meu procura auto de la notar e buna? Sau trebuie neaparat contract...? (mai mult)
As dori si eu niste orase din afara tarii, in Europa, unde iti poti face revelionul si unde ai ce sa vizitezi. Multumesc.
In Grecia, Thassos, ma poate ajuta cineva sa găsesc o cazare mai sigura ceva mai aproape de plaja? Ceva recomandări?
Puteți să-mi recomandați nişte țări balcanice sigure de vizitat?
Vreau sa merg in Grecia - Thasos, ma puteți ajuta cu câteva sfaturi, indicatii? Nu am mai fost plecat din țara si nu stiu daca am sa ma descurc, familia se bazează e mine sa conduc si sa vorbesc...? (mai mult)
Este cineva care a calatorit cu masina in Moldova? ce acte trebuie? si trebuie sa platesti ceva taxe?
Ce traseu sugerati pentru a parcurge Transalpina (in ce directie)? Eu as prefera ca majoritatea kilometrilor sa ii cobor decat sa ii urc.
Saliu! As dori sa stiu daca in statiunea Calimanesti sunt locuri de campare. Multumesc!
Planuiesc sa merg in weekend in Maramures. Imi puteti da va rog niste informati despre mocanita, tarif, orar etc. va rog?
Salutare! Urmeaza sa vizitez cateva zile jud. Neamt, si am 2 intrebari: 1. Cum e mai usor de ajuns cu masina la Manastirea Sihla? De la Agapia sau de la Sihastria? Am inteles ca ambele sunt drumuri ...? (mai mult)
URGENT. Stie cineva cat ar putea sa coste si cam in cat timp poate ajunge un pasoport de urgenta? Vă rog, fundă, multumesc
Ce am putea vizita timp de 3-4 zile in europa de vest?
peste câteva zile o sa plec în tabăra în apuseni și o sa fie un drum foarte foarte lung îmi puteți spune ce sa fac ca sa mă distrez și eu în autocar și sa nu mă plictisesc? dau ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!