Hei TPU. Am un majorat luna viitoare si trebuie sa ajung in Gherla. Problema e ca eu stau in Fagaras, si nu am plecat in viata mea singura din oras si habar nu am ce sa fac. Sa merg cu trenul, daca...? (mai mult)
Unde imi recomandati să merg la mare in Romania? De ce?
Ma duc vineri spre sambata noaptea in Bucegi in excursie.Vom ajunge probabil sambata spre dimineata, nu stiu exact.M- am uitat la prognoza meteo si vor fi sambata 14 °C.Cum ar trebui sa imbrac?...? (mai mult)
Salut TPU intr-un bagaj de mâna pot bagă 2 roti de cașcaval (1kg/roata) ținând cont ca zbor cu firma WizzAir?
Unde pot folosi tichete de vacanta in statiunea Mamaia? Si pot folosi tichetele doar pentru masa, in restaurantul unui hotel?
Cate dorinte iti poti pune la Templul de la Sinca Veche? Este adevarat ca, dorintele puse se indeplinesc?
În ce sector este Piața Constituției?
Vara asta as vrea sa merg intr-o tara. Spuneti-mi va rog niste tari cu multe obiecte turistice.
am si eu o nedumerire. As vrea sa-mi iau bilet de avion (dus-intors ) pe ruta Munchen-Iasi. Biletul trebuie sa il fac si Romania, sau neaparat in Germania? Multumesc! :)
Bună, am și eu o nedumerire, dacă îmi iau bilet de avion ( dus-întors) pe ruta München - Iași, as putea sa fac biletul din România sau trebuie numaidecât din Germania?
Bună, am și eu o nedumerire. Dacă îmi fac bilet de avion ( dus întors) pe ruta München - România trebuie neapărat sa fac biletul în Germania, sau îl pot face și România?
Exista o plaja privata pentru familii, care interzice topless-ul? Va rog raspundeti daca vedeti postarea asta.
Cine stie cand va fi deschis Cinematograful Dacia din Bistrita?
Maine voi pleca in vacanta la Constanta in statiunea Mamaia la mare, pentru cateva zile si am ales Hotel Central Mamaia. Daca il stiti, ce imi puteti spune despre el, e OK?! Eu oricum am experiente...? (mai mult)
Stiti cumva care e cea mai frumoasa insula din maldive? :D (Dau fundita)
Merg vara aceasta in Turcia (Side). Imi puteti spune ce pot vizita acolo? Mulțumesc :)
Vreau şi eu să merg cu familia la mare şi nu prea găsesc locuri de cazare. Aveți idei. Să coste max 3000 de lei pt 6 nopti. Spune tim voi o locație ceva ca de cautat pe net am cautat....? (mai mult)
Saptamana viitoare mergem in tabara la Comorova Neptun cu Proedus, dar nu stim daca sunt camere de 4 persoane...
O sa vizitez peste o luna orasul Cluj Napoca si as vrea daca se poate sa primesc cateva locuri dragute pe care sa le vizitez, nu prea stiu zona, funda.
Ce acte imi trebuie ca sa trec vama? Am 16 ani.
Stie cnv care a fost daca este wi-fi la vila phaeton din paralia katerini grecia? Sau daca este primark in grecia?
In urma Examenului de Evaluare Nationala am decis sa merg la un liceu Economic.(nu stiu daca exprimarea mea e corecta, dar nu asta ma streseaza acum) Ideea e ca profilul pe care merg(daca intru)...? (mai mult)
Stie cineva cat este un bilet de tren Bacau-Brasov
Am 17 si vreau sa merg in Ungaria in Szeged si vreau sa stiu daca mai am nevoie de altceva in afara de buletin.
În week-end, Transalpina și Transfăgărăşan sunt închise din cauza lucrărilor de reabilitare a drumurilor? DN 67C și DN 7.
Care sunt cele mai frumoase si mai scumpe cartiere si strazi pentru locuit din Los Angeles? Cat mai multe nume va rog! Dau fundita
Eu si colegii mei de clasa vremsa mergem la mare si ne intrebam daca trebuie neaparat sa avem 18 ani pentru ca niciunul dintre noi nu are. Noi ne gandeam sa mergem la o pensiune pentru 4- 5 zile...? (mai mult)
Aveti idee cat costa, aproximativ, sa- mi fac pasaport? Si cat costa procura sa ies din tara (fara ambii parinti)? (insotita de echipa si profesor in scopul unui spectacol) Mentionez ca...? (mai mult)
Pentru cei care calatoresc cu trenul, stiti daca se poate trece dintr un vagon in altul? Si este vreun pericol sa cad sau nu stiu?
Cate ore fac cu trenul din Constanta pana in Suceava? Sunt in jur de 500 km
Am si eu nevoie de materiale unde pot gasi clima fiecarei tari din Europa, relief, rauri, resurse si despre Romania.
Dati- mi si mie idei unde sa ma duc cu familia in concediu (cu sotul si doi copii de 11 ani si 1 an). Vreau sa aiba piscina si sa nu fie foarte scump :) pensiune, cabana, orice...Astept...? (mai mult)
As dori cateva parcuri acvatice de langa Bad Homburg de Noel, max.200-250km,gen Tropical Islands.Dar mai aproape.Multumesc anticipat dau funda!
sunt din Timisoara si vreau sa ajung la Constanta in luna august, pe unde sugerati sa merg cu masina Craiova- Pitesti- Bucuresti- Constanta sau Craiova- Alexandria- Bucuresti- Constanta? ...? (mai mult)
Vreau sa ma duc in Venetia (Italia) cu avionul. Puteti sa- mi spuneti zboruri din Kogalniceanu in Venetia pana in 1000€? Multumes P.S: Suntem 2 adulti si 2 copii, perioada 1 august-...? (mai mult)
Bulgaria este o tara sigura de vizitat pentru turisti straini?
Peste 2 saptamani plec in Anglia la tata in vacanta, iar faza e ca mama e in tara. Cum trebuie sa fac cu procurile? Pot sa plec doar cu buletinul si procurile? Fara insotitor?
Vreau sa merg pe un traseuin Bucegi de vreo 2, poate 3 zile. Sa plec probabil din Busteni, merg pana la Babe si Sfinx, apoi ma intorc la cabana Caraiman, o iau pe langa Cruce si continui in sus spre...? (mai mult)
O ruda de a mea vrea sa plece cu avionul, iar in aeroport trebuie sa isi cumpere un bagaj de cala. Cu cati euro poate sa o taxeze pentru 20 kg bagaj in aeroport?
Cat costa un bilet la autocar Bacau-Constanta?
Cum e cartierul Rahova, Bucuresti? Am nevoie de cat mai multe informatii, in special referitoare la problemele din acest cartier (gen consumul de droguri, camatarie, etc). Doar cei care locuiesc acolo...? (mai mult)
Buna as vrea sa ma transfer la profilul turism si alimentatie si as vrea sa stiu ce ar trebui sa recuperez si ce materii sunt? Este greu la acest profil?
Are ceva daca pe biletul de avion*biletul, nu rezervarea*, scrie ca buletinul expira astazi, dar de fapt expira in 2020? O sa am probleme la aeroport din cauza asta? Dau funda pentru unui raspuns...? (mai mult)
Situatie: Am facut o rezervare pe Booking la un hotel de pe litoral. Pentru rezervare, hotelul a cerut numarul de card si cele 3 cifre de pe spatele cardului. Nu PIN- ul. La data stabilita ne- am prezentat...? (mai mult)
Bunaaaa! Am câteva întrebări despre vacanta : 1. Unde e mai frumos, în grecia sau în Croația la mare? 2. În Grecia sunt palmieri? 3. În Croația sunt palmieri? 4. Pentru voi care sunt ...? (mai mult)
Vreau sa merg in vacanta cu familia in vara aceasta si nu stim unde sa mergem, ce sfaturi mi-ati da?
Eu am 16 ani si sunt plecată cu părinții in marea britanie, as dori sa stiu daca ia mama mea procură de la tatăl meu de aici de la ambasada ca sa plec in romania cu aceea procura ma pot întoarce...? (mai mult)
Dupa referendum-ul din UK, mai putem pleca incolo la munca doar cu buletinul romanesc?
Am nevoie de ajutor. Luna aceasta ma voi muta in Germania.Eu am 11 jumatate, sunt fata. Vreau sa stiu despre scoala, cum e invatamantul, Nu stiu daca acolo sunt pe clase ca in Romania.De...? (mai mult)
Maine am avion spre Germania si trebuie sa zbor de la Otopeni, dar nu am check- in- ul facut la bilete. Întrebarea mea este unde pot sa fac Check- in la aeroport. Si cât este greutatea maxima...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Thelostlover întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia