Cei mai activi useri din categoria Turism pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Cei care ati calatorit cu avionul, nu conteaza ce dimensiuni are bagajul de cala, doar cel de mana, important e sa nu depaseasca 23 sau 15 kg, depinde de firma, nu? Eu calatoresc cu Ryanair si Aegean...? (mai mult)
Buna TPU cine imi poate da un traseu feroviar(de ex:Suceava-Botosani), in care sa am semne de circulatie (pentru tren) am nevoie pentru un proiect... Va multumesc
Vreau sa ma ajutați la ceva, as vrea sa știu cat Mar costa sa vin cu propria mașină din München în Botoșani dus întors, adică combustibil, acte, toate cele necesare pt călătorie,...? (mai mult)
Ce mijloc de transport in comun ajunge de la Gara de Nord la Vitantis Shopping Centre?
Ce metrou merge de la Gara de Nord la Centrul Comercial Vitantis? Multumesc mult!
Ce tari as putea vizita vara asta? Adica care au iesire la mare si in care sunt o multime de distractii, locuri istorice (ca in Turcia)? PS: Inafara de Marea Britanie, Franta, Romania,...? (mai mult)
Mama fiind ocupata mi- a dat toate datele si m- a rugat sa fac eu online rezervarea la un hotel din Eforie nord.Din greseala am pus numele meu acolo, eu avand 13 ani si 5 luni si acum ni s- a trimis voucherul...? (mai mult)
Ce metrou merge de la Gara de Nord la Centrul Comercial Vitantis? Multumesc!
Vreau sa merg cu masina personala din Bucuresti pana in Glasgow (Marea Britanie). Este un drum de aproximativ 3200 km. As vrea sa stiu de la cineva care a mai facut drumul acesta, sau macar...? (mai mult)
Știe cineva dacă s-a deschis Satul de vacanță din Mamaia? Dacă nu, când se deschide?
Daca am cumparat un bilet de la BlueAir in Suedia si am dus intors si daca ma duc doar dus si intors nu ma mai intorc se poate intampla ceva? Am bilet pe 31 Iulie si vin pe 15 August dar eu vreau sa vin...? (mai mult)
Imi poate spune cineva o tara din America de Nord/Sud necunoscuta?
Vreau sa ma mut in Cluj Napoca. Vreau sa ma mut din orasul in care locuiesc, pentru ca este prea mic si nu am o oportunitate sa- mi gasesc un loc de munca. Cam ce preturi pentru chirii...? (mai mult)
Pe ce site pot citi cartea "casa noptii volumul 1"? Dau fundita.
O familie de 4 persoane, daca pleaca la Thassos e posibil sa gasim apartamente in chirie pe loc? Cine a fost spuneti va rog ce parerea aveti despre cazarea de acolo, daca e mai bine sa prenotezi...? (mai mult)
Stiti unde gasesc ceva cazari ieftine la Bucuresti?
Ați fost vreodată în Ibiza? Cum e acolo?
Buna tuturor! Imi doresc foarte mult sa locuiesc intr-un sat din muntii carpati putin mai ferit de civilizatie.Va rog recomandari! (Unde e posibil de procurat casa)
De ce oare în ziua de azi nu putem sa facem bani din turism avem ce sa aratam sunt zonele frumoase nu. Mulțumesc noapte buna
Bună ziua, am facut check-in pentru un zbor Wizz Air, iar la numărul cărţii de identitatate am trecut doar numărul de buletin fără serie.Este vreo problemă? Mulţumesc.
Salut, stie cineva un loc de cazare ieftin in Cluj? Cel mai ieftin daca se poate. Condiitile nu sunt problema. 3 persoane si stam in jur 3 zile. 15-17 Iulie, Electric Castle!
Buna TPU:>! Diriga noastra ne-a spus sa ne interesam de cateva orase/locatii unde sa facem o excursie de 3/4 zile.Mi-ati putea da cateva orase/locatii unde sa mergem? Funda :>
A calatorit cineva in Filipine? Daca da cat ati platit, ce formalitati ati indeplinit, cat mai multe detalii dau FUNDA!
Anul acesta as dori sa plec in Antalya cu sotul meu. Ce agentie de turism imi recomandati? Multumesc!
Salut,as vrea sa știu cam câte parfumuri am voie sa iau cu mine (Anglia-București, cu ryanair).din câte am inteles nu trebuie sa fie mai mult de 100 m ml un recipient și 1 l în total?
Cati km faci e la hunedoara la Comuna Afumati? Va rog ajutați.ma
TPU! Vreau sa merg cu familia la marea nordului din nodul germaniei. Imi poate da cineva o adresa exacta? #REPEDE!
Vreau sa merg de la Craiova la Cluj, dar trenul face vreo 8 ore si e scump. Exista o cale mai buna de transport?
Ce planuri de vacanta aveti pentru vara asta?
Salutare dragi prieteni, Bogdan ma numesc, doresc sa calatoresc de la Bucuresti - udine Italia, mentionez ca am masina pe benzina nu detin pasaport, as dori sa stau acolo cam 4- 5 zile am gazda deja! ...? (mai mult)
Hey! Am nevoie de niste idei pentru jocuri amuzante în excursie(petrecere în pijamale)vor fi doar fete si vreau idei super amuzante sau site- urI. Mersi! *
În România se poate face camping oriunde sau doar în locuri special amenajate pentru așa ceva?
mi- am cumparat bilet de avion (Londra- Bucuresti) de pe vola.ro.Platind o taxa, pot modifica ruta de pe bilet?, adica in loc de Bucuresti sa schimb in Bacau, de exemplu? Pe site- ul lor nu ...? (mai mult)
De ce unii soferi de autobuz cer preturi diferite fata de altii avand in vedere ca sunt la aceeasi ora si aceeasi zi si acelasi traseu? De exemplu, un sofer mi- a cerut 60 lei pe 300 km iar altul 40 lei...? (mai mult)
Am un Golf 4 si am o problema la el..nu stiu din ce motive cateodata nu pot sa mai accelerez dau in gol.(apas pe pedala dar degeaba nu accelereaza) Si tot mi se aprinde un becin bord cu numele ...? (mai mult)
Bună TPU, as dori sa plec vara asta în Dubai și stau acolo vreo 3 zile, Dați - mi o companie de avion spre Dubai după 25 iunie, ori iulie ori august low cost! Mulțumesc =]]
Buna, vreau sa merg in Israel, dar am o nelamurire. Acolo cat costa alimentele, vreau sa stiu daca sunt scumpe fata de moneda de acolo si cat valoreaza costul unor exemple de alimente in RON. Funda pentru...? (mai mult)
Salutare TPU, dacă sunt minor și nu am insotitor ce acte imi trebuie și cu ce companie aeriana se poate?
Cum se poate ajunge de la Kiev la Iasi folosind numai mijloace de transport publice?
Ce se poate vizita la Kusadasi in Turcia? Sau, mai exact, ce se poate face pentru a te distra?
In urma cu doua saptamani am fost la o agentie de turism pentru a- mi lua un bilet de avion catre o destinatie din afara. Iar cel de la agentie, care mi- a facut rezervarea, din neatentie, m- a trecut...? (mai mult)
Stie careva daca pe langa pensiunea Diva Vf. Dealului 41B Suceava exista vreun centru comercial/farmacie?
Sall TPU, am de gind sa merg cu prietenii la un camping pe vreo 3-4 zile insa nu stiu ce sa iau cu mine, poate cineva sa-mi faca o lista cu lucruri necesare pentru camping?
Imi poate spune cineva unde pot gasi informatii pentru un atestat la turism cu tema Untold-Cluj? Sau de unde as putea cumpara.
Ce se poate vizita la Barcelona?
Bună, as vrea si eu sa stiu (fără mișto) cam cat ar costa un bilet de avion București Londra, mai ieftin așa. Cam cat ar costa unul luat din timp si cam cat ar costa unul luat cu o lună, două...? (mai mult)
As dori cateva informatii despre mersul cu trenul la Cuseta clasa 2 cu 6 locuri? In afara de paturi si asternuturi mai exista ceva? Te poti schimba de haine acolo? etc
Daca eu sunt un cetățean roman minor si vreau sa călătoresc singură din Franta in Anglia, as putea?
Imi doresc sa merg intr un sejur de 5 nopti in luna august impreuna cu prietenul meu. Ce destinatii frumoase si nu foarte costisitoare imi recomandati? As opta pentru Grecia, Turcia, chiar si Nisipurile...? (mai mult)
Sunt Daniel, am o problema. Nu am viza dar am un prieten din America care vrea sa ma ajute sa fac o vizita acolo. Cum as putea primi viza in afara de a imi face eu viza. Se poateca el sa vina in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)