Am si eu o intrebare, va rog mult sa ma ajutati. Vreau sa ma cazez la un hotel in Ploiesti dar check- inul se face dupa ora 12:00. Exista vreo sansa sa ma cazez la 7, 7:30 dimineata? Am ...? (mai mult)
De ce avioanele cu pasageri care pleaca de exemplu din China, Australia, Noua Zeelanda etc. nu o iau pe deasupra Oceanului Pacific si aleg sa o ia prin Europa?
Ma ajutati, va rog? Care hotel va place mai mult dintre Bran-Brad-Bega (Eforie Nord) si Hora (Saturn)? Vreau sa merg la mare si trebuie sa aleg unul dintre ele, dar nu ma pot hotari :(
Am luat o valiza Lamonza si cand am incarcat-o am bagat fermoarele in cifru acesta nefiind setat. Era 000 cand am blocat fermoarele si am pus 396. Nu am mai putut sa o deschid.
Ce destinatie din Romania ai recomanda pentru o,, fuga" de 2 zile cu prietenii si de ce? (P.S.: sunt din Bucuresti) Multumesc anticipat ^^
Siti o aplicatie pentru ppecari in diferite tari care sa aibe la filtru all inclusive sau ultra ca booking-ul nu are.
Duminica plec in Franta si vreau sa vorbesc cu familia mea pe Skype. Ma va costa ceva sau e gratis daca am Wi- Fi? Stiti daca autocarele info- tur Bacau au Wi- Fi sau va trebui sa astept sa ajung...? (mai mult)
Salut, doresc sa calatoresc cu WizzAir dar am o problema cu bagajul de mana care este gratuit, teoretic masuratorile ar trebui sa fie 42x32x25cm cat sa incapa sub scaunul din fata, un ghiozdan ar fi...? (mai mult)
Hei guys, So, o sa ma mut in Amsterdam pentru cativa ani, o sa ma mai intorc de Craciun etc asa ca trebuie sa imi fac bagajul pentru 6 luni...pentru asta am nevoie de un troller: In afara de troller-...? (mai mult)
Hey, pentru cei care au fost in Japonia, Tokyo, cum vi s-a parut calatoria? Cate zile ati fost?! Ce amintiri v-au ramas? M-am decis ca in viitor sa pot sa ma duc si eu intr-o calatorie in Tokyo.
Exista undeva o lista a localitatilor strabatute de paralalela 45 din Romania? mersi in avansa :)
Buna,TPU! Am auzit ca daca pleci in Spania(sau Italia) si esti gras, primesti amenda. E adevarat? Funda! :**
Pregatesc un plan de vancata in Maramures. Doresc sa stiu dintre Muzeul Satului Maramuresean din Sighetul Marmatiei si cel din Viseul de Sus, care este mai fain de vizitat? Mersi, dau funda.
Am nevoie să cumpăr un bilet la avion din Istanbul în Constanţa Kogalniceanu sau cel puţin la Bucureşti Otopeni. (O singură direcție) Cine mă poate ajuta să fac rost de un bilet mai...? (mai mult)
Stie cineva cum e drumul - Budapesta - Szolnok - Oradea?
Hei. Cand ai bilet de avion dus-intors, check-inul trebuie sa il faci pentru amandoua zboruri? Sau daca il faci pentru dus este bun si pentru intors?
Caut site-uri cu oferte last minute/hour/moment pentru un concediu in strainatate cu un pret avantajos. DAU FUNDA!
Am o nelamurire in legatura cu lucruri permise in geanta de mana mica. Avem voie sa punem produse cosmetice in geanta de mana mica cum ar fi ruj lichid, gloss, rimel? Compania e WizzAir. Am cautat...? (mai mult)
Are cineva ruta din Cehia-Nachod preferabil spre Romania- Satu-Mare? Dau funda
Imi poate spune cineva cum pot ajunge la house of bounce de la Matei Ambrozie?
Cum se ajunge de la Bucuresti la Campeni cel mai usor? Multumesc.
Funda! A mers cineva la noi la mare in perioada iulie- august la mare la noi dar fara sa rezervati camera la hotel, pensiune sau altcv din timp? practic te cazezi cand ajungi. Anul acesta m am gandit ...? (mai mult)
Cat costa un bilet de tren din Fagaras in Bucuresti?
Intentionez sa merg pentru 4 zile la Busteni. Imi puteti da ceva sfaturi si recomandari? Catre ce obiective sa ma indrept? in afara de Sfinx, Babe si Cascada Urlatoare. Daca se poate spuneti- mi cum se...? (mai mult)
Se circula pe Transfagarasan?
Unde sunt cele mai frumoase locuri din România ca zone turistice?
Ce pot vizita cu iubitul meu? Am hotarat sa avem o vara de neuitat si sa vizitam locuri minunate, chiar si sa stam la niste cabane pentru cateva zile... Astept sugestiile voastre. Vreau cat mai ...? (mai mult)
stie cineva de ce se chema statia de tramvai de pe Șoseaua Nicolae Titulescu Dr. Felix?
stie cineva sa-mi zica cine a construit pasajul subteran de la Piata Victoriei si cand?
Cine stie o pensiune, cabana sau ceva de genu in Valea Izei? Vreau sa merg cu clasa acolo la sfarsit de an. Si sa fie ieftina, nu conteaza confortul
Cine stie o cabana, pensiun, ceva cazare in Valea Draganului ieftina? Asa in excursie cu clasa
de unde se ia microbuz pentru Iasi? Eu locuiesc in Bucuresti. Si cat e biletul? Multumesc!
Din cate am inteles nu pot pleca in Romania din Italia pentru ca s-au schimbat legile. Daca stiti ceva concret sau aveti un link ceva spuneti-mi. OFER FUNDA!
Știți cumva cât ar costa sa închiriez un apartament în județul Constanța, stațiunea Neptun pentru tot sezonul estival? Toate cele trei luni. Eu gasesc doar tarif pe o zi. Dacă nu în Neptun,...? (mai mult)
O sa plec în curând într- o tabăra de o săptămână și nu prea știu ce sa îmi iau la mine. As vrea sa îmi spuneți și mie cam ce haine sa îmi iau, ce mâncare sa îmi iau pentru...? (mai mult)
Am incercat sa achizitionez un bilet de la Esky iar cand sa fac comanda mi s-a blocat pagina, iar numarul de la serviciul clienti este inexistent, s-a mai intamplat la cineva?
Destinatia Gara de nord pana la Afi palace Cotroceni. Cum ajung? Sunt multe caii de tramvaie si la ora 11:45 trebuie sa fiu la Afi.
vreau sa plec saptamana viitoare in Mexic si rutele pana in Ciudad de Mexic(unde vreau sa merg) fac escala in Canada o ora si 45 minute. Am nevoie de viza pentru Canada sau nu?
Vreau pe 23 sa ma duc la Bucuresti, eu stau la Giurgiu, iar pe 24 sa ma intorc la Giurgiu, pentru Salonul Auto Moto. M- am gandit sa ma duc si sa ma intorc Giurgiu- Bucuresti- Giurgiu ...? (mai mult)
Duminica viitoare voi pleca In Luton si ma intrebamdaca pot sa-mi i-au leptopul cu mine pur si simpu sau trebuie sa fac ceva pentru asta?
Cum pot ajunge in Lepsa din Galati? Adica as vrea daca se poate sa imi spuneti ori o firma care face aceste trasee, sau un site ceva (in afara de blablabla ca nu prea da roade) cu cat mai multe informatii...? (mai mult)
Salutare. Mi- am achizitionat un bilet de avion (online) la compania de zbor wizz air. Toate bune si frumoase, completarea datelor, plata, checkin online. Dupa ce am facut check- in- ul, am primit ...? (mai mult)
Duminica viitoare voi merge cu avionul in Luton pentru prima data.Sora mea este ce- a care mi- a luat biletele si mi- a trimis checkin- ul in format pdf.Este prima data cand sbor cu avionul...? (mai mult)
Ca sa plec in Suedia am nevoie de pasaport sau doar de buletin?
Salutare. Vreau sa merg alaturi de prietena mea in tara, nu foarte departe de orasul in care stam acum. Suntem minori (15 si 16 ani) si vrem sa stam singuri la hotel / pensiune / etc in aceeasi camera....? (mai mult)
Pot calatori cu trenul din Romania pana in alte tari din Europa? Ex. Bucuresti - Viena, Bucuresti - Zagreb.
In 30 iunie o sa avem cu scoala o excursie cu cortul de 5 zile la Padis(Bihor) si am nevoie de echipament adecvat.Cortul il am deja dar mai am nevoie de bocanci (pentru fete, mari de camping),...? (mai mult)
Hei TPU, imi puteti spune cateva firme de curieri de la Timisoara pana in Alba Iulia?
Vreau să merg la turism. La Universitatea de turism din Braşov, adică aceasta: http://www.unitbv.ro/Default.aspx?alias=www.unitbv.ro/at& Poate nu ştiu eu unde naiba să mă uit, dar am tot căutat...? (mai mult)
Cine știe trașeuri montane în românia desigur; care să dureze minim 3 zile maxim 7 zile?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!