Ce sa faci în autocar când ai o călătorie de 12 ore?
Peste 2 zile am avion, zbor direct de la Hamburg la Otopeni, in aeroport si in avion se vorbeste si lb romana?
Daca merg in vacanta in Dublin - Marea Britanie am nevoie de pasaport?
Imaginati-va ca faceti o calatorie in Londra. Ce vreti sa cunoasteti sau sa realizati pe parcursul calatoriei?
Ati fost vreodata singuri in vacanta?
Maine seara am avion cu wizzAIR si am si bagaj de cala de 32 kg, insa pe bilet la bagajul de cala nu scrie ce dimensiune maxima trebuie sa aiba geanta, doar la cel de mana. Stie cineva ...? (mai mult)
Ce poti sa vizitezi in Timisoara?
Imi puteti spune si mie care sunt principalele tipuri de turism practicate in Spania?
Cum ajung de la Podul Inalt la Ploiesti Shoping City cu autobuzul?
Aș dori și eu un răspuns corect la următoarea întrebare: eu sunt plecata în Marea Britanie, credeți ca as putea pleca înapoi în România, singura fără părinți pe avion? p.s ...? (mai mult)
In cat timp sau zile ajungi din Moldova in Norvegia cu masina?
In iunie voi pleca in concediu in Spania cu prietena mea. As vrea sa inchiriem o masina acolo dar exista o problema. Am vazut pe site- uri de inchirieri varsta minim 25. Am inteles ca se achit...? (mai mult)
Imi puteti spune cineva, in cat timp sau zile ajungi din Moldova in Norvegia?
imi recomanda si mie cineva cele mai frumoase destinatii exotice pentru o vacanta in vara anului 2016?
Cum pot sa activez politica preturilor pentru hotelul meu, pe booking? merci anticipat
Hey all! Am si eu o intrebare. Plec miercuri in Franta cu avionul si voiam sa stiu daca pot lua ca bagaj de mana o poseta si o geanta de voiaj?
Ce parere aveti despre orasul Ploiesti?
Ce zona din Romania va place mai mult?
Dupa parerea voastra, ce orase din tara merita vizitate?
Cum ajung in Valcea din Bucuresti ..cu autobuzul? Cat costa? Funda
In aprilie plănuiesc sa fac o calatorie de o săptămână la Hong Kong. Nu am mai plecat din tara si as vrea sa stiu exact de ce am nevoie, cu ce am voie pe avion si chestii de genul. ...? (mai mult)
Unde pot merge in Bucuresti intr-o ora? Vin din Gara de Nord si ma întorc tot acolo.Un loc frumos....va rog!
Cat timp durează de la Slobozia la Oltenita cu autocarul?
Ce metode ieftine de cazare exista in Bucuresti pentru aprox 3 luni, pe timp de vara? Un apartament de inchiriat sau altceva... Mersi anticipat!
Hey la toti! As dori sa calatoresc spre Kyoto(Japonia) din cluj-napoca si as dori sa gasesc pretul, timpul etc calatoriei de pe un site mai ok deoarece nu am gasit unul bun Va rog!
Stie cineva cate tari din America de Sud au zboruri spre Africa de Sud? Daca nu sunt, stie cineva de ce? De ce Africa de Sud are zboruri spre America de Sud, in timp ce tarile acestea nu au zboruri spre...? (mai mult)
Cum pot ajunge de la Bucuresti la Cotofenesti, Prahova? Ce rute de transport in comun cunoasteti?
Biletele le primesc pe mail dupa ce fac check-inul online la ryanair?
Mai este trenul care duce direct la Dragonul Rosu de la Gara de Nord?
se apropie vacanta de paste si as vrea sa o scot pe prietena mea in oras sa petrecem neste timp impreuna..si as vrea sa ma cazez undeva....imi puteti spune o pensiune(hotel) din Suceava dar ...? (mai mult)
Care aţi mai călătorit cu avionul... E prima dată când călătoresc cu avionul, la invitaţia unei instituţii, şi nu ştiu ce trebuie şi ce nu trebuie. Cum trebuie să fie bagajul, troler sau...? (mai mult)
De ce am nevoie pentru calatorie pe ruta interna Bucuresti-cluj cu avionul, ca minor neinsotit (16 ani)?
Cum as putea sa-mi inregistrez hotelul pe expedia.com sau pe hotels.com? Merci anticipa :)
Cate ore faci cu autocarul din Suceava pana in Atena?
La vara vreau sa merg in Grecia, Atena cu autocarul. Vreau sa stiu ce obiective turistice pot vizita si ce imi pot pune in bagaj / geanta de mana si ce mancare sa imi iau pana acolo. Multumesc! ...? (mai mult)
Duminica plec in romania cu autocarul din Londra problema este ca sunt însărcinată in 2 luni, ar fi vreo problema pe drum cu bebele? Fac mai puțin de 24 de ore pana acasă!
Imi dati si mie o idee de excursie cu clasa (pentru elevi de cls. 7-a), in afara de Brasov.
Poate cineva sa imi spuna, va rog, care sunt actele necesare pentru a pleca dintr- o tara membra a UE in SUA? Ma refer la o perioada limitata, de cateva luni in conditiile in care exista o persoana ...? (mai mult)
Plec la Istanbul luna viitoare, să plec cu autocarul sau avionul? Unde-i mai scump? Mulțumesc!
Vara asta prin iulie merg in Anglia intr- o tabara organizata. Pasaportul meu expira in decembire 2016 și nu dispun de buletin. Este ok? Adica mai multi ziceau ca trebuie sa fie valabil inca...? (mai mult)
In primul rand va urez La Multi Ani stimate doamne si domnisoare, sa fiti iubite si frumoase! As dori sa imi ziceti ce agentii de turism cunoasteti, doresc sa plec intr- o excursie la vara, un ...? (mai mult)
Cine îmI zice și mie unde găsesc poze cu cartierul micro 19 din Galați din anul 1970? Dau funda ☺
.imi puteti spune unde te poti angaja la specialitatatea turism si alimentatie?
Heii TPU! Incep sa ma gandesc tot mai mult la mutatul in SUA. As vrea sa intreb ce presupune aceasta mutare?
Sunt roman si trebuie sa plec cu avionul pana in Londra. cu masina stiu ca pot sa trec granita numai cu buletinul dar pentru avion am nevoie si de pasaport european?
Hallo. Se poate ca o persoana din strainatate sa iti fie reprezentant legal daca esti minor? As dori sa merg in singapore iar prietena mea locuieste acolo, se poate ca ea sa devina reprezentantul meu...? (mai mult)
Sa zicem ca eu am venit din Irak in Romania cu viza pentru studii valabila doi ani. Pentru ca am ajuns tarziu si am ratat niste examene la facultate sunt nevoit sa reiau anul din toamna. Tinand...? (mai mult)
Este adevarat ca se construieste insula plutitoare de la Berzasca si daca da cat s-a construit din aceasta insula plutitoare?
Cat costa un bilet de avion din Romania, pana in Grecia - Atena la clasa 1? Dar la clasa 2?
Știți cumva un loc de cazare nu chiar scump pe lângă iulius mall Suceava? Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!