Pot călători cu avionul doar cu procura de la ambii părinți, fără însoțitor? Plec în acea zi și vin în următoarea.Ce informații puteți să-mi dați?
Am de ales dintre doua circuite in strainatate. Ce imi recomandati Austria & Bavaria sau Praga, Viena si Castelele Bohemiei? Se merita de vizitat acele castele? Multumesc!
Suntem 8 adolscenti care dorim sa vizitam Grecia in aceasta vara.Nu stim ce statiune sa alegem.Dorim sa vizitam in aceasta excursie Meteora si Athena.Dorim o statiune in care sa ne putem distra. Bugetul...? (mai mult)
Cine a fost in Thailanda? Imi spune si mie cineva daca merita vizitata aceasta tara?
Buna, doresc sa vizitez Bucurestiul cu un grup de 17 elevi in luna aprilie, am putea sa ne cazam pentru o noapte la vreun camin sau internat, contra cost? Daca ar putea cineva sa ne dea vreun nr de telefon...? (mai mult)
As dori sa inchiriez o cabana integral pentru un numar de persoane intre 10- 15 la un pret ok. Daca aveti sugestii, sfaturi, le astept cu mare drag! Locatia nu ma intereseaza, poate sa fie in...? (mai mult)
Heii TPU! E cineva care a lucrat pe vas de croaziera? Imi puteti spune cum ati reusit sa va angajati, ce cursuri ati facut, ce ati lucrat, salariul si conditiile. Termin acum liceul si numai vreau sa ...? (mai mult)
Hey TPU! Pentru cei care au mai fost cu avionul... Te poti aseza pe ce loc vrei? funda!
As dori ca in vara asta sa imi fac concediul in Kusadasi, Turcia.A mai fost cineva pe acolo? Imi poate spune si mie cum sunt preturile la mancare, excursii si cam ce se poate face pe acolo?...? (mai mult)
Care este distanta dintre avion (Charleroi) si autocar (Flibco) in metri / minute de mers normal? In Belgia, la aeroportul Charleroi (unde ajunge WIZZ Air- ul) se gasesc autocare Flibco care ar trebui...? (mai mult)
Cum se prezinta partiile din Busteni zilele astea? Multumesc!
Sunt minora, plec din tara cu procura facuta pe o prietena care nu este cetatean roman - pe langa cazierul si pasaportul ei, de ce mai este nevoie pentru procura?
La Wizz Air scrie "Dacă bagajul dvs. de mână măsoară 42x32x25cm sau mai puţin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie să aibă loc sub scaunul din faţa dvs. ". Cat de stricte ...? (mai mult)
Cat faci pe jos de la Mc Donald's din Ploiesti din Nord pana la Stadionul Ilie Oana?
Hei! In curând voi plecat in Anglia cu părinții mei si imi este teama ca nu ma voi adapta cu vremea si scoala. Engleza o vorbesc bine (nu perfect). Am mai citit niste intrebari pe TPU in care multe...? (mai mult)
spuneti va rog la specialitatatea turism si alimentatie la finisarea studiilor unde te poti angaja?
Cat costa închirierea de snowboard+boots in Busteni? Dar skipass? Se poate închiria și casca + ochelari? Mulțam.
la specialitatea turism si alimentatie la turism e mai muot teorue iar la alimentatie merge tehnician in gastronomie pai la finisarea acestora unde te poti angaja la serviciu?
Se poate merge pe Ceahlau pe ploaie/noroi?
Daca te duci la mare fara bilet 4 zile si consumi banii asa mai economisit poti sa cheltui mai putini bani decat sa e duci cu bilet o saptamana? in ambele cazuri sa mergi cu masina, fara tren! si cam ...? (mai mult)
Vreau sa devin salvamont si as dori sa vorbesc cu cineva care e in domeniu sa imi dea mai multe detalii. ( de exemplu costurile pentru un echipament complet casca, ham + lonja, 6 buc. carabiniere cu ...? (mai mult)
Vreau sa merg in luna de miere la sfarsitul lunii mai undeva departe, exceptand Americile. Aveti vreo idee de locuri cei care ati fost? P.S. Cica destinatiile exotice nu sunt recomandate in aceasta ...? (mai mult)
De ce cartier apartine Soseaua Nicolae Titulescu din Bucuresti?
In Braila capatul lui 8 unde este?
Buna TPU de curand am primit o invitatie de la niste rude sa petrec vara cu ei in Franta.Si poate sa ma stabilesc de tot acolo la liceu... Cum e sa zbori cu avionul? Sistemul de invatamant din Franta...? (mai mult)
Buna, Stiu ca pentru a merge in Turcia este nevoie de pasaport, dar pasaportul meu expira pe 16 Mai 2016 si as vrea sa plec saptamana viitoare in Istambul. Am auzit persoane care spuneau ca trebuie ...? (mai mult)
_Imi puteți spune va rog tot ce știți despre profilul turism si alimentatie? Dar despre stiinte sociale? Cat mai multe explicatii! Dau funda! ☺
Știți cumva cu ce metrouri sau autobuze aș putea ajunge în următoarele locații din București si cate statii ar trebui sa merg: de la Gara de Nord la Universitatea Spiru Haret, eliberari diplome,...? (mai mult)
Care sunt cele mai frumoase locuri din orasul vostru? Ce ati recomanda unui turist sa viziteze?
Un excursionist montan are nevoie de un walkie talkie? Sau este suficient in ziua de azi si un telefon?
Ma duc luni la Sighisoara cu sotia si fata. Unde as putea sa mananc ceva cu specific local si\sau relevanta istorica, bun, dar fara sa fie prea scump?
URGENT! DAU FUNDA! Cum sa ajung de la brancoveanului(statia de metrou) la grozavesti(alta statie de metrou) Mai precis la Media Galaxi Orhideeei? Ce metrou trebuie sa iau? sau ce metrou-uri?
Pentru a putea calatori in Anglia este nevoie de pasaport? Sau e suficient cu buletinul? Daca da, in ce tari e nevoie de pasaport?
Buna cum se rezerva biletele de avion din timp? Zborul este din TM-Geneva Elvetia.? Fundaaaaaa ⭐
Salut tpu.Ma intrebat de ce zborurile din sua de exemplu spre China/Tailanda dureaza peste 15 ore, zborurile trec pe deasupra Europei adica spre Est si nu zboara deasuprea Oceanului Pacific si a Japoniei/Chinei...? (mai mult)
Exista harta a Romaniei in limba Spaniola?
La vara vreau sa plecam în Potos ( Thassos ), însa e prima data și nu știm exact cât de scumpa e stațiunea, ce preturi se practica în zona pentru mâncare de exemplu, merita sa ...? (mai mult)
Daca am fost la Sea life center se pune ca am fost la mare?
cineva din Timisoara ma poate ajuta sa imi spuna cum pot ajunge din autogara( vin cu normandia) la univ.de vest Timisoara? ce distanta este si cam cat ar costa un taxi? merci
Cine imi poate spune despre nivelul de trai din insula Martinica.Salar minim, orce imformatie.
Hello, aveti idee cum pot ajunge in pasul Tihuta? Hotel castel Dracula... Specific ca m ar interesa o ruta convenabila cu trenul. Am inteles ca trebuie sa ajung in Vatra Dornei si de acolo ar trebui parcursi...? (mai mult)
Pe siteul: http://www.valentinstan.com/ este la început o poză cu Valentin Stan ce are în spate o clădire şi o statuie. Cine îmi spune unde a fost făcută această poză îi dau funda!
Care este cea mai buna agentie de turism din Romania/Bucuresti pentru o cursa Bucuresti-Thailanda cu avionul?
Ce parere aveti de Synconcept (Brasov)? Sunt seriosi, de incredere? As apreacia mult parerile celor care s-au cazat la ei.
Care sunt cele mai frumoase locuri din Romania? (fara litoral ca aam fost de multe ori, Castelul Peles si Castelul Bran ca am fost si pe acolo)
Vreau niste idei pentru excursii in vacanta de vara prin Romania. Nu vreau sa fie ceva cu cluburi sau distractie de genul asta, vreau ceva in aer liber... multumesc anticipat.
Imi puteti spune, va rog, daca exista vreun site sau program (exceptand programele pentru elevi si studenti) pentru schimb de experienta in scop turistic? Cu alte cuvinte, sa poti primi/gazdui...? (mai mult)
Care este cea mai frumoas zonadin thailanda ( un fel de mamaia )?
doresc sa iau avionul din Belgia catre Cluj Napoca si mai apoi the iau trenul catre Alba Iulia. As vrea sa iau trenul sau autocarul/autobuzul dar nu stiu daca trebuie rezervare, si daca da, cum...? (mai mult)
Am voie la aeroport sa trec cu căștile la gât, sa zicem, sau trebuiesc băgate la bagaj? Mă refer la căștile de gaming, nu la cele de telefon. Mersi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?