Cat timp se poate circula cu numere de Romania in Olanda?
Imi spuneti va rog un site care ma va ajuta sa caut Monopoly?
Vreau niste detalii despre orasul "LUTON". Mi-am gasit de lucru acolo dar nu stiu nimic despre orasel, despre oameni, despre trai. Cum e pe acolo? Chiriile cum sunt?
Sunt in Germania si vreau sa plec in Romania. Ideea e ca vreau sa merg cu trenul. Am inteles ca se poate. Imi plac trenurile :) Am cautat pe internet trenuri, dar fara rezultat. Am cautat ...? (mai mult)
Ce i-ati recomanda unui turist strain sa viziteze in Bucuresti?
Tatal meu mi-a cumparat bilete de avion online pentru mine si mama mea. Doar ca nu inteleg o chestie. De ce la zborul dus am class T si la zborul de intors amd class L. Ce inseamna asta?
Salutari. Cunosc o persoana din Slovacia (Bratislava) care ar dori sa ajunga in Romania (Bucuresti) cu trenul. Din cate stiu, in spatiul european nu este necesar pasaportul. Dar avand in vedere ca Romania...? (mai mult)
puteti va rog sa ma ajutati in urmatoarea chestiune: va fi oare vreo problema cu pasaportul meu la aeroport daca numele meu de familie contine diacritica? Treaba este ca locuiesc in SUA de ...? (mai mult)
Eu si sotia mea avem de gand sa mergem 6 zile la munte pentru schi. Mentionez inca de la inceput ca nu am mai fost la munte decat o singura data, in vara, deci implicit suntem amatori. Masina nu o ...? (mai mult)
Vreau in vara sa merg in America, si as dori sa imi caut chirie undeva la un motel, doar ca ce am gasit pe net imi apare numai pe noapte cazarea..cum as putea gasi pe o perioada mai indelungata?
Cat ati fi dispusi sa platiti pentru o noapte la hotel(indiferent de tara)?
Am fost intr-un hotel si la baie erau niste pungute micuțe la ce foloseau? funda!
FUNDA->Cat costa un bilet Romania-Dubai (In Ron)
As vrea sa merg intr- o vacanta si nu stiu ce sa aleg : Dubai, Maldives, America, Miami, Egispt!? Daca doriti imi puteti da si alte sugestii. Cel mai mult mi- ar place sa merg in Dubai, ...? (mai mult)
Salutari! As vrea sa va intreb ce meserie as putea face daa urmez facultatea de geografie filiera geografie! Adica am mai multe posibilitati la aceasta filiera pentru ca fac toata geografia!...? (mai mult)
Caut garsoniera de inchiriat zona Slanic Prahova, merge si prin apropriere Prajani, Grosani. Dau funda si rog seriozitate poate stie cineva.
In mai/iunie vreau sa merg la mare cu prietena 2- 3- 4 zile. As vrea sa imi spuneti cat m- ar costa per total. Aici ma refer la o pensiune mai ieftina ( 2 persoane ) drum si celelalte...? (mai mult)
Nu de mult am descoperit site- ul vacantereduse.ro, m- am abonat la newsletter si de atunci primesc multe oferte, chiar foarte bune, la vacante in strainatate, dar si in tara. As vrea sa stiu ...? (mai mult)
Am 13 ani si vara viitoare vreau sa merg in state la o verisoara. Prima roblema este ca merg singura si citisem pe net ca se poate si se face o chestie dinaia cu "minor neinsotit", undr ma ...? (mai mult)
TPU! Cat ar costa un bilet de avion din Romania pana in Spania?... va rog sa nu-mi dati link-uri pentru ca am cautat si eu si trebuie sa pui data plecari...etc... Multumesc!...
Stie cineva daca in Turcia se circula si euro pe langa lira turceasca?
Buna! Ma poate cineva ajuta sa- mi gasesc transport dus si/sau intors din Romania in Bulgaria in 31 dec/3 ian? Din Bucuresti sau giurgiu sau constanta pana la Varna (Nisipurile de aur). cand am cumparat...? (mai mult)
sunt din Satu Mare si as vrea sa fac o excursie cu clasa la o cabana. stiti careva vreo cabana faina? sa nu fie mai departe de Oradea
Imi poate spune cineva daca este Metro, in Pascani? Si adresa. Multumesc mult!
autocarele care merg in Italia mai au plecari din Romania in perioada asta vreau sa plec urgent in Italia si nu stiu daca mai merg ca vine si caraciunu si astea. astept un raspuns sigur si repede.Dau...? (mai mult)
Salutare TPU, am o neclaritate. Ce acte imi trebuiesc sa plec dintr-un sejur in Maldive? Iar in prețul de la agentia de turism intră și drumul?
Imi puteti da un link cu bilete de avion din Bucuresti direct spre Bacau? Ca eu am cautat si nu am gasit nicaeri
In zilele de 29- 30- 31 decembrie se pot gasi pe la pensiuni sau hoteluri nu prea sofisticate cazare la un pret acceptabil? Daca nu o sa gasesc nimic de facut interesant de revelion ma gandeam...? (mai mult)
Pentru cei care au fost in Anglia/Marea Britanie, cum s-au comportat oamenii cu voi? Chiar asa urat se poarta englezii cu romanii sau sunt doar vorbe aruncate aiurea?
Salut tuturor..nu cunoaste cineva moldoveni sau romani in Germania? anume la Hannover. va rog ajutor :)
Hei lume, sunt anul I la facultate si imi doresc sa plec in vara in America prin AE(face parte din programul work and travel). Daca a fost cineva cu acest program, imi poatea spune daca merita cu adevarat?...? (mai mult)
Pentru o seara de revelion prin zona Suceava, Gura Humorului, se mai pot face rezervatii la pensiune/cabanute? Cine ma poate ajuta cu cateva pensiuni si detalii? Multumesc!
Salutare, am o intrebarea foarte serioasa, si astept raspunsuri cat mai serioase, un cetatean din Republica Moldova poate calatori cu permis de sedere romanesc sau permis de soggiorno, in Marea Britanie?...? (mai mult)
Hei. Ati mers vreodata in strainatate intr-un program Work&Travel? Cu ce agentie? Ati fost multumiti?
Ce reguli ale statului American, sunt diferite fata de cele din Romania?
Doresc sa cumpar un bilet de avion, catre Londra. - de unde pot face asta in Bucuresti? (nu vreau online) - de ce sunt diferente mari de pret? am vazut 30- 100E - cat m- ar costa 3 nopti la un hotel...? (mai mult)
eu cu clasa am hotarat sa mergem intr- o excursie de 2 sau 3 zile. Spuneti- mi cateva locuri frumoase din tara unde am putea merge. Sa nu imi spuneti de Brasov ca am fost acolo si nu mai are...? (mai mult)
Ati fost vreodata intr-o croaziera?
Voi avea o cerere poate putin bizara dar puteti sa- mi spuneti experientele voastre cu liniile de cai ferate? In ce masura au fost placute si in ce masura neplacute? De ce? Ati incercat si Regiotrans? ...? (mai mult)
As vrea si eu o pensiune la munte (Sinaia, Brasov, Bran, etc) pentru revelion dar sa nu aiba masa festiva, adica sa aiba bucatarie si sa imi pot aduce eu mancarea.Si sa mai aiba locuri libere pentru...? (mai mult)
Hei. Cine a fost vreodata in germania? Adica dortmund. Vrea sa stiu daca exista pet shopuri de pisici. Vreau sa imi spuneti daca e mai frumos decat in romania, cum arata mai exact? Funda primului....? (mai mult)
Ati fost vreodata la Sighisoara?
Puteti sa- mi ziceti va rog (dau funda) cum imi iau bilet de avion de pe eSKY.ro, adica am completat datele de acolo am primit email si de acum ce trebuie sa fac si sa confirm plata, ce- mi trebuie la...? (mai mult)
Ce stii despre Palma de Mallorca?
Saptamana asta plec in Franta si as vrea sa stiu daca un troler de 54x35x20 intra in avion sau e prea mare help plox
Heyy! Am nevoie mare e de răspuns : Pe ce data se dau drumu luminilor din Târgu Mures!?
Stiti locuri frumoase din Romania cu povesti impresionante si frumoase.
Urgent! De Sf.Andrei este deschis in Europa?
TPU am un cățeluș si vreau sa- l iau in excursie cu mine cu avionul si fiind prima data când iau un cățeluș cu mine in avion nu știu ce trebuie sa fac. trebuie sa respect ceva reguli? Îmi...? (mai mult)
am o intrebare. Părintii mei vor sa ma trimita in Romania cu avionul, iar eu sunt minora, asa ca imi trebuie insptitor stewardesa. Imi puteti spune cat ma costa? Va multumesc! :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?