La ce se refera Agenţi tour-operatori specializaţi numai în organizarea de aranjamente turistice, pe care le comercializează pe bază de contracte prin intermediul altor agenţi de turism?
La ce se refera Agenţi de turism cu activitate de vânzare a aranjamentelor turistice organizate de tour- operatori (similar cu agenţiile de voiaj din străinătate) si la ce se refera Agenţi cu activitate...? (mai mult)
Care ar fi ce mai ieftina companie (pentru autocar, autobuz, microbuz) cu care as putea parcurge ruta Viena - Cluj?
Mai e cineva care pleaca spre Londra (luton) cu wizz air pe data de 29 11 2015 la ora 06 20? Mai stam la o vorba sa nu ne plictisim daca e in avion, merg in interes de servici in Marea Britanie stati ...? (mai mult)
Cum se poate acomoda mai ușor în stainatate o persoana care doreste să se stabileasca acolo (Turcia) Merci.
Se pot vinde biletele de avion dupa cumparare? Sau se poate face ceva pentru recuperarea banilor?
Salutare dacă vin din Grecia în România acum la vamă ce acte trebuie să am asupra mea în afară de buletin?
Buna seara, TPU! Imi doresc sa ma mut in Istanbul dupa terminarea facultatii, deoarece ma duc acolo lunar la tratament lunar cu sora mea si imi place enorm acolo, deja am si o propunere pentru un loc...? (mai mult)
Este vreo problema daca am scris pe biletul de avion alta adresa decat cea din buletin?
Buna tpu...stie cineva ce acte sunt necesare pentru obtinerea vizei ca turist in Canada?
sunt din Brasov, imediat fac 18 ani, daca poate cineva sa imi recomande o vila (de preferat Rasnov Sacele, Cristian, in afara de Bran) de inchiriat pentru o noapte, la un pret convenabil...? (mai mult)
As dori sa va adresez o intrebare si astept un raspuns rapid. Tatal meu urmeaza sa vina in tara cu avionul si a facut deja check- in- ul. Data plecarii este 11.12, eh. intrebarea este : Se...? (mai mult)
Buna am nevoie de pensiuni linga salina de la Sovata ieftine, mersi))
Saptamana viitoare vreau sa ma duc pana in constanta la prietena mea si am nevoie de un hotel sau apartament in zona mall- ului City Park. Stiti cumva daca pot inchiria apartament sau camera...? (mai mult)
Stiti vreo pensiune sau apartament de inchiriat pentru august 2016 cluj?
Ce alegeti intre Spania, Granada-Peligros si Portugalia, Braga? unde ar fi mai frumos mai placut ochiului :))?
Bună, Cât durează calătoria către Dubai cu avionul? Vă mulțumesc!
stie cineva cat dureaza transportarea unui colet din Maroc pana in Romania?
Exista ceva organizatie care organizeaza drumetii in alte tari si sponsorizeaza drumurile si cazarea pe nume Rasmus sau asa ceva? Nu imi aduc aminte bine.
As vrea sa stiu daca in Spania, la hoteluri platesti in functie de cate persoane sunt sau platesti o camera?
Salut, o intrebare micuta dar numai pentru cine cunoaste, am bilet catre franta miercuri credeti ca pot intra fara pasaport acum cu agitatia asta? app biletul este pentu autocar
daca merg in anglia la un prieten si transportu si masa mi inclusa cam cati banii imi trebuiesc de cheltuială? :)
Ce statiuni montane, cunoasteti din Judetul Hunedoara?
Ati fost vreodata intr- o tabara de vara in alta tara? As vrea sa merg intr- o tabara de limba franceza sau engleza, dar sunt in clasa 6 si nu stiu aproape deloc franceza si daca o sa merg intr- o tabara...? (mai mult)
Vreau tari in care e mereu cald :) De preferat sa fie si iarna cald (Cumva in California ninge iarna?) -FUNDA-
Pot calatori singura cu avionul la varsta de 14 ani, adica am auzit, cica, ca pot plati stewardesa sa aiba grija de mine?!
Stie cineva o tabara de ski in Romania pentru adolescenti? Sa fie si pentru cei de 18 ani
Ce se intampla daca cumpar bilet de avion inainte sa devin major dar plecarea este dupa ce implinesc 18 ani?
Eu si clasa mea vrem sa mergem intr- o excursie distractiva si interesanta in care sa stam o zi si o noapte insa nu prea stim unde sa mergem. Noi am vrea sa fie intr- un loc in care sa avem ce...? (mai mult)
Fundita! Va provoc la un joc de imaginatie :) Faceti un top cu primele 5 tari in care ati vrea sa traiti si de ce? :) Topul meu: 5.Suedia 4.Noua Zeelanda 3.Canada 2.USA 1.Australia :D (Vad...? (mai mult)
Ati calatorit cu Wizzair? E sigur? E printre cele mai sigure cu care putem calatori prin Europa?
In ce tara sa ma duc in aceasta vara?
La vara plec în Spania cu avionul.Din Cluj este zborul.Am puține emoții ca nu mă descurc pana intru în avion. Va rog îmi spuneți care sunt procedeele pana la intrare în avion.Va Mulțumesc
Vreau si eu o vila/cabana la munte intr-o zona frumoasa unde se pot inchiria camere, sa fie ok conditiile. Ce imi recomanzi?
Stiti niste pensiuni in Vatra Dornei pe aproape de gara? (Pe internet gasesc fel de fel de pensiuni, nu ceea ce caut. ) Si un numar de telefon, va rog?
FUNDAAAAAAAAAA! Salut, as vrea sa pun si eu o intrebare, deci daca nu am bacul(adica nu am dat bacut ), nu sunt student pot pleca in America chiar daca am mai multi bani de mina? (MULTUEMESC MULT ASTEPT...? (mai mult)
Ce studii trebuie sa urmez pentru a deveni un ghid turistic si cam cat este salariul unui ghid?
1:puteti descrie atmosfera din vama? din cate am auzit e misto, libertate, muzica, corturi, tipi ok 9contraziceti- ma daca gresesc) oricum, nu stiu de ce dar prefer o blaja plina de betivi...? (mai mult)
Știe cineva microbuze care să plece din Slobozia Veche, Ialomița spre Fetești sâmbăta?(și orele) Și nu vreau microbuze care să o ia prin Vlădeni, ci prin Movila. Dau fundă....? (mai mult)
Știe cineva sa îmi explice cum ajung la barul din serialul Las Fierbinti sau la intrarea din localitate? Mulțumesc! :)
am o mare intrebare, , vreau sa stiu cat ma costa un bilet de tren Focsani- Cluj Napoca, si daca am schimbare la Ploiesti?; vreau toate detaliile, se poate si fara sa fac schimbare, nu...? (mai mult)
imi poate da cineva o lista cu mersul trenurilor pe ruta Ploiesti Sud - Adjud? Daca se poate, sa fie mi ieftin biletul :D, Multumesc anticipat :)
Buna, am si eu o intrebare la care as dori sa primesc raspunsuri cat mai concrete.In caz ca raspunsul ma va ajuta, pe langa fundita ofert recompensa financiara. Am 22 de ani, fata, facultate terminata...? (mai mult)
URGENT! FUNDA Pot baga intr-un bagaj de mana un vas de sticla, ciob? Cu dimensiuni pana in 30x20x10. Compania aeriana KLM, zbor spre Canada
Avem o vila/cabana in Brasov, Cristian pe care vrem s- o inchiriem de craciun si revelion. Ar fi pacat, multi cauta la nebunie o cabana pentru petrecerea sarbatorilor. Cabana noastra beneficiaza de tot...? (mai mult)
urgent, ceva cunostinte frumoase despre Portugalia si Spania care nu sunt atat de scrise pe net, ceva simplu si original... nu am timp de citit romane pe net si ce este pe net stiu cam toti colegii...? (mai mult)
Parintii mei lucreaza in Norvegia, iar la vara voi merge in excursie la ei.Pana acolo voi calatori cu avionul.In caz ca ati calatoriot cu avionul, puteti sa- mi spuneti ce lucruri pot si ce ...? (mai mult)
Salut sunt elev in clasa a 7 a si as vrea ca la sfarsitul anului sa plec intr- o excursie prin Romania sau cel putin prin Muntenia. Stiti cumva o agentie care organizeaza astfel de excursii pentru copii...? (mai mult)
Care este cel mai frumos oras din Romania din pct. vostru de vedere? Care va place cel mai mult? Pt. mine orasul Brasov este cel mai frumos urmat de Sibiu pe locul 2, Timisoara pe 3, Rm Valcea pe...? (mai mult)
Buna,in luna mai vreau sa merg la sora mea in Olanda si trebuie zbor cu avionul precizez ca am 16 ani si nu stiu sigur ce companie de zbor voi utiliza.Am pasaport.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!