Cum ajung de la Basarab până la Grădina Botanică mai ușor? (P.S. Ce-ar mai fi de vizitat prin zonă.)
Stii cumva daca cu Austrian Airlines daca ai 14 ani poti zbura singur? Am citit ca unele companii nu te lasa, altele au ceva restrictii si altele te considera adult. Si ar mai fi inca o intrebare,...? (mai mult)
Salut,stie cineva daca mai este deschis Transfagarasanul? Si cand il inchid?
Care tara vi se pare mai buna de emigrat, Suedia sau Finlanda? Criterile ar fi urmatoarele: 1:cat de primitori sunt oamenii cu romanii harnici care nu fura ...? (mai mult)
Ce stiti voi despre agentiile de turism?
Salut, sunt elev in clasa 11 si am hotarat impreuna cu clasa sa mergem intr- o excursie, tinta noastra este Brasov, asa ca as dori niste indicatii, niste locuri frumoase de vizitat, si in special daca...? (mai mult)
In vara as vrea sa merg in Los Angeles dar imi trebuie mo viza. Cum pot face rost de una? Adica stiu cum dar nu calumea iar ce am vazut eu costa foarte mult pe bani noi. La ambasada se platesteste...? (mai mult)
Salut, știe cineva dacă trebuie să ai 18 ani pentru a lua o cameră de hotel pentru o noapte? Dacă da, există excepții în București? Mersi mult!
Este prima data cand ma cazez la un hotel si am nevoie sa stiu daca pretul "pe noapte" este fix pe noapte sau pe 24h? ex: Camera SINGLE : 80 lei/noapte Camera DUBLA: 95 lei/noapte Adica, m- as ...? (mai mult)
Stie cineva daca pot avea incredere sa rezerv un bilet de avion dupa Vola.ro si daca exista vreun risc la primirea biletelor prin e-mail...dau funda multumesc mult
trebuie sa ajung la Universitatea Spiru Haret care, din cate am inteles e undeva langa Banca Nationala ma puteti ajuta cu o adresa? MULTUMESC
Daca ma cazez la hotel si parasesc camera cateva minute/ore, sunt nevoit sa las cheia la receptie sau o pot lua cu mine?
Eu cu iubitul meu vrem sa ne plimbam, sa vizitam locuri frumoase si intreresante! Oferiti-mi, va rog, o lista cu cele mai frumoase lucruri de vazut in Romania.Multumesc frumos!
Cum pot ajunge de la Pitesti la Bran prin Râşnov sau/si Braşov?
Salutare, sunt din Basarabia, cum ajung de la Iasi la mormintul parintelui Arsenie Boca de la Prislop?
Ce poti face o zi in Cluj? :) Ce poti vizita si chestii.
Stiti cumva un oras din america care sa aiba padure si mare/ocean? Daca nu stiti spuneti-mi un oras tot din america care sa aiba numa padure.
Asi dori sa ma aiutati si pe mine cu un singur lucru! In decembrie vreau sa o aduc pe Mama, Tata, si Fratele (din Piatra Neamt )la mine (Germania - Rastat) pentru 2 saptamani, sa facem...? (mai mult)
Este adevarata povestea cu Isabella din parcul din Caracal (parcul Constantin Poroianu)
Buna tuturor, sunt nou aici, am 25 de ani si prietena mea 20, am vrea sa plecam in anglia la munca dar imi este frica sa nu ajung pe strada..am un verisor acolo care a zis ca ne poate tin e 2 saptamani...? (mai mult)
doar pentru cunoscatori :). urmeaza sa merg la un interviu pentru o calatorie in stainatate in legatura cu scoala (sa ofer si detalii: un proiect Erasmus+ care va trimite in Portugalia o parte ...? (mai mult)
Unde pot gasi cazare ieftina in Cluj?
Stie cineva un hotel (sau pensiune) ieftin (a) in Bucuresti? Am cautat pe internet, dar cred ca preturile nu sunt adevarate. Va multumesc! Funda!:*
Ce companie de mijloace de transport, ruta Bucuresti (din aeroport) -Botosani este recomandata? trebuie sa se faca rezervare? Stiti si orele? :*
Hey.A fost cineva cu avionul? E o intrebare pentru cineva care chiar a fost si isi aduce aminte bine.De exemplu USA, voi merge acolo in curand cu avionul.E ca cu trenul sau ceva in genul? Biletele se ...? (mai mult)
Sunt in SUA cu viza de turist, pe 5 ani... Stau aici pana in februarie, adica 6 luni. Dupa ce ma intorc in tara cand as putea pleca din nou? Cum ar fi bine? Funda
Care sunt tarile in care este cald pe tot parcursul anului? Nu vreau tari din Africa sau vestul Asiei.
Cum este în arges, Câmpulung Muscel
Hei! Anul viitor, in vara, vreau sa plec cu iubitul meu in Franta, mai exact in Marsilia, la niste prieteni stabiliti acolo, pentru cateva zile, maxim 1 saptamana. Problema este urmatoarea: mie imi...? (mai mult)
Sal,stie cineva cat dureaza un tur la castelul Bran?
Eu am o sora care are un iubit si iubitul ei are un copil. Daca sora mea si iubitul ei se casatoresc copilul lor ce o sa fie pentru mine? (iar daca nu se casatoresc?)
Cine cunoaste o cabana de 20 Persoane in apropiere de Piatra Neamt?
Hei Timisoreni! Urmeaza sa ma mut la Timisoara, nu ca studenta la facultate ci pentru a locui si a lucra insa nu cunosc orasul prea bine si nu am prieteni acolo. Mi- as dori sa imi fac o prietena sau...? (mai mult)
In care dintre cele 50 de state este mai bine sa locuiesti?
Salut.Care este cel mai indicat drum (mai liber, rapid) de la Bucuresti -Nadlac? Sa fie Bucuresti-Sibiu-Timisoara-Arad? sau Bucuresti-Sibiu-Arad(pe drumul national vechi)!?
unde as putea gasi cele mai bune oferte pentru o vacanta de 7 nopti undeva in luna ianuarie februarie? sa fie cu avionul, all inclusiv, undeva unde se poate intra in apa in acea perioada...? (mai mult)
Salut dragilor, urmeaza sa plec in concediu din 1 octombrie pana in 14 octombrie in Republica Dominicana, am avion de la Budapesta cu escala la Paris si apoi directia Punta Cana, zborul va fi de aproximativ...? (mai mult)
Am 17 ani si dupa ce termin liceul as vrea sa plec in America. Vreau sa stiu ce imi trebuie pentru a pleca, adica pasaport si mai ce? Parintii mi- au spus ca imi trebuie si viza dar am inteles ca viza...? (mai mult)
pot obtine o viza de turism pentru statele unite daca locuiesc in germania? (nu am cetatenie)... multumesc
Unde as putea gasi o pensiune completa in perioada 25.12. 2015-03.01.2016, preferabil zona Maramures dar si altele.Sunt interesata de 8-10 camere.Multumesc!
Cam care e distanta de la Suceava pana la Gura Humorului ( Aventura Park )? Si cam cat timp imi ia pana ajung?
Hi! Aș vrea foarte mult să vorbesc cu persoane care au făcut excursii în Japonia, Taiwan, China, Thailanda, Coreea de sud. Pentru persoanele care vor să vorbim, să lase aici un comentariu, ...? (mai mult)
As vrea sa stiu cat faci din Arad pina in Germania cu trenul, masina personala, microbuz, avion cam cate zile!
USA vs. UK! Unde este mai bine sa locuiesti?
Eu cu familia mea aveam in plan sa mergem la munte acum cateva saptamani si intruna se amana pentru ca nu sunt banii necesari! Noi nu suntem bogati, dar nici saraci in adevaratul sens, si nu...? (mai mult)
intrebare pentru un prieten: ,, Beneficiez de reducerea la biletul de tren CFR daca prezint carnetul de elev dar neavand poza? "
Ca bagaj de mana in avion pot sa am laptop?
Ziceti- mi si mie niste site- uri foarte bune cu bilete de avioane. Site- urile as vrea sa fie cum am zis, cu bilete de avioane, daca se poate sa contina cat mai multe companii aeriene, cu hoteluri ...? (mai mult)
Care oras va place mai mult Timisoara sau Bucuresti? Si de ce?(Sa nu raspunda cei care locuiesc intr-unul din orase).Dau funda
Care ar fii destinatiile perfecte in cuplu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!