M-as muta in orice tara mai civilizata si mai normala decat Romania.
As vrea sa stau in UK, in America sau Germania.
funda plzz:*:*
Buna!
Nu prea......nu mi-as parasi niciodata familia, prietenii si colegii.
O zi frumoasa!
Oriunde nu exista MANELE, PITIPOANCE, COCALARI! Oriunde intr-o tara civilizata, de exemplu UK sau S. U. A... Cat mai departe de Romania
In Franta.Acolo orice muritor de rand ar fi fericit sa traiasca. :X Franta indeplineste toate criteriile pentru a fi nominalizata cea mai frumoasa tara de pe Pamant. Calitatea vietii este mai buna comparativ cu alte tari din lume, sanatatea, cultura, turismul, clima, plajele, totul este de o calitate net superioara altor locuri de pe mapamond.
funda?
Buna...eu nu as vrea sa ma mut nicaieri.Chiar daca Romania este caracterizata ca fiind o tara cu multe goluri, o iubesc
Stiti vorba "tot mai bine e in tara mea"
Elvetia e tara minunilor :X:X:X, dar 1 data pe an as vizita si Olanda si Belgia pentru concertele hardstyle Qlimax sunt bestialeeeeeeeeeee
Buna eu as vrea sa ma mut in S.UA sau in Canada fiindca matusa mea locuieste de un an de zile in Toronto
M-am gindit sa emigrez,, de tot,, in spania...ca,, acilea,, ce drac sa mai facem?!
Da in spania :X:X:X:X imi place mult ca tara si le stiu si limba asa ca imi mai trebuie niste bani si in viitorul apropiat poate ma ajuta dumnezeu si ma mut! dar u unde ai vrea sa te muti? in ce tara?
As vrea foarte mult in germania:Xe o tara foarte civilizata.chiar daca limba lor este grea. mi-ar placea si in s. u. a dar e mult mai departe de Romania...(am vzut multi care prefera sua )asa germania e o tara asemanatoare cu s.u.a.si altii am vazut ca prefera spania. spania este o tara frumoasa, care as vrea foarte mult sa o vizitez. dar nu sa imi traiesc viata acolo...
ZambescSiGata întreabă:
KillMePlease întreabă:
mia_8736 întreabă:
Norvegia22 întreabă:
Zana5512 întreabă: