| mariusalex2019 a întrebat:

Am achizitionat o vacanta in Bulgaria la mare, inainte sa inceapa pandemia asta cu covid-19 mai am cum sa imi recuperez banii? Nu vreau sa merg in vacanta unde este plin de oamenisad, mai ales acum.Ce pot sa fac?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te poti duce, care e problema? Stai si tu mai deoparte. Ca sa nu pierzi banii.

| Violleta2022 a răspuns:

Le trimiti un email cu biletul luat atasat si recipisa de la plata facuta si le ceri anularea vacantei si recuperarea banilor.

| mariusalex2019 explică (pentru Violleta2022):

Nu vor acest lucru, au zis atata timp cat hotelul din Bulgaria este "deschis" nu am cum sa anulez nimic...

| Violleta2022 a răspuns:

Am inteles ca, sunt legi in fiecare tara, ca nu au voie sa forteze pe nimeni si ca trebuie sa dea banii inapoi, celor care anuleaza.
Nu cunsoc legile bulgarilor, dar mai toate tarile care au trecut prin pandemie au impus reguli de bun simt, cu aceste anulari si banii inapoi si cu multe altele.
Stiu ca unii intimideaza si nu accepta, dar daca ii ameninti cu legea, atunci se executa.

| mariusalex2019 explică (pentru Violleta2022):

Si eu cu ce ii pot ameninta? ca nu stiu.

| sierra1 a răspuns:

Ce zice agenția, ai vb?

| mariusalex2019 explică (pentru sierra1):

Cand am luat vacanta am spus doamna daca se intampla ceva imi primesc banii inapoi? si ia a zis da. Acuma o da la intors cu Vouchere cu regprogramare daca numai vreau in luna iunie, ma abureste grav.Nu imi convine pe timp de Covid sa merg la mare in aglomeratie.Ca cica vorbeste cu hotelul daca sunt ei de acord si nu stiu ce.

| sierra1 a răspuns (pentru mariusalex2019):

Dacă nu e ceva scris in favoarea ta, acceptă sau pierzi tot

| Silwian a răspuns:

Pai nu poti sa tii mai recuperezi banii! Incearca sa vinzi biletele!