Daca biletul contine si bagaj de cala (vezi ca este specificat) ai dreptul la 20 kg in cala si 5-6 kg bagajul in mana.
Dar inca ceva.Nimeni nu a spus nimic de lucrurile admise in avion si in bagaj.Deci,nu ai voie lichide mai mult de 500 ml., carne sub nici o forma, iar tutun, desi in aeroport in Romania mi s-a spus ca am dreptul la 20 de pachete, cand am ajuns in Germania am luat amenda 200 de euro, plus tigarile in plus confiscate. Mi-au numarat si tigarile din pachet si pe fiecare tigara in plus, 1 euro.Nu stiu daca e asa peste tot dar daca vii in Germania, fii cu mare bagare de seama, ca te jupoaie Zoll-ul de viu.
Eu abia am venit cu avionul si sa stii ca la bagaje de mana ai voie un mic bagajel, o geanta care sa nu ocupe spatiu mare si sa nu de paseasca 10kg.ai voie maxim 10. iar la bagajul de cala ai voie maxim 20 de kg.
Prietene trebui sa ai max 20kg la cala si 7 de mana. daca ai peste te jupoaie de viu nemernicii astia, am patit-o pe propia piele. am luat bilete cu 4 luni inainte si dupa ce am facut confirmarea de zbor nu mi-au spus nimic si ghici cat iti cere pe kg daca ai in plus 20 euro! plus ca mi-am gasit bagajul rupt si hainele scoase. du-te cu tarom. ai mai multe facilitati si tot la banii aia ajungi