Da, pentru Turcia trebuie pasaport. Se face in cateva ore ( 3-4 ore)--te prezinti la serviciul pasapoarte, trebuie achitate doua taxe in jur de 200 lei-la trezorerie si CEC-- o sa-ti spuna de acolo exact unde se achita taxele.
Cel electronic dureaza cam 2 saptamani si e valabil 5 ani.
Cel simplu dureaza cateva ore si e valabil 1 an.
Diferenta de pret e de vreo 20-30 ron
Insemana ca nu prea stii ce pasaport ti-ai facut ca e fix pe dos. Ala electronic e valabil 5 ani si e gata in 15 zile si cel normal e gata in 2 ore si valabil 1 an.
Uite aici daca nu ma crezi.
Daca platesti cu 1 sau 2 milioane in plus (nu stiu sigur) poti sa iti faci la urgenta si dureaza cam 5 ore dar nu este valabil decat un an.
Nu,nu pentru ca nu ii in UE, ci pentru ca pur si simplu iesi din tara ta. Dureaza cam 10 zile sa iti faci pasaport.
Pentru tarile din afara UE este nevoie de pasaport. Obtinerea lui se poate face in regim de urgenta si dureaza 3 zile lucratoare. Taxa este de 150 de lei, cred. In regim normal, pasaportul se elibereaza cam in 3 saptamani.
Hei,
Da, ai nevoie de pasaport. Pai cel mai recomandat ar fi unul electronic care costa in jur de 200 RON (din cate imi amintesc) si te tine 5 ani. Dureaza 14 zile :D Mai e si pasaportul normal care te tine 1 an, costa mai putin si dureaza 2 zile. Depinde pe cat pleci.
Http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/indexBucuresti.htm
goejoy întreabă:
AnielAn întreabă:
Marlene123 întreabă: