Online ai șansa să prinzi cele mai bune prețuri, mai ales dacă ești abonat la newsletter la câteva companii aeriene (pentru oferte). Pe portaluri de rezervări și / sau la agenții mai dai și un comision celor care intermediază tranzacția.
Biletul dus-întors se achită o singură dată: la cumpărare.
Zbor lin!
Poti gasi destule oferte si pe internet. Cand am plecat spre Germania acum 2 ani, am cumparat online de pe https://wizzair.esky.ro/. Daca il iei online ori de la agentie, se plateste tot biletul dus-intors. Ai putea sa iei doar un drum, desi la intoarcere posibil sa fie mai scump, nu se stie niciodata.
La orice dus sau intors inainte de a pleca se va face check-in-ul online, in aeroport este mai scump.
Eu l-am luat atat online cat prin agentie, la agentie e putin mai scump pentru ca e un intermediar care iti face rost de bilet, si online e plata sigura direct de la compania de zbor dar sa-l iei din timp asa e mai ieftin
Pai daca te duci la agentie o sa-l cumpere online la fel cum ai putea sa o faci si tu plus niste taxe pentru ei, deci cumpara singur online ca iesi mai ieftin. nu uita sa iti faci check-in tot online... daca cumperi dus-intors o sa ai doua bilete de avion, unul dus, unul intors deci nu mai platesti nimic cand vi inapoi...
Anisia3322 întreabă:
Norvegia22 întreabă:
Zana5512 întreabă: