Te duci la ei, costa ceva (depinde cand te duci) dar Wizz iti poate schimba numele pe bilet. Si mi-e era sa mi se intample asta, dar am avut grija.
Am mers sa intreb la aeroportul din orasul meu, de unde se zboara si cu Wizz, domnisoara de acolo a zis ca nu i problema
Na-i cum sa stii, sa asculti ce-ti spune ori si cine chiar daca lucreaza acolo. Daca vrei sa risti, mergi la risc doar cu unul dintre cele 2 prenume pe bilet.
Cum **** sa nu aiba cum sa stie cine lucreaza acolo
Cum **** sa nu aiba cum sa stie cine lucreaza acolo, ai auzit vreodata de cineva p care sa l opreasca dintr o cauza din asta?
Am sa-ti spun o faza. Eu mi-am cumparat bilet de avion la Wizz pe numele meu, Jurjescu Alexandru. In pasaport, numele meu era Jurjescu Alexnadru. Daca nu observam asta, nu as fi putut sa plec.
Sincer, cred ca puteai. Ai modificat cu o litera prin aia gratuita presupun?
Nu. Nu mai stiu cat a costat, dar iti iau bani si ca sa schimbe o litera cu alta. Stii, in cazul tau nu te vor lasa sa urci daca nu iti bagi numele complet. Iarasi, eram la aeroport la Traian Vuia si o femeie vroia sa urce, dar in loc sa-si scrie numele complet (asta-i doar exemplu, nu mai stiu cum o chema), Gheorghe Maria Elena ea la scris Gheorghe M. Elena. Nu au lasat-o sa urce, nu-i de gluma.
Cadou512 întreabă: