Cu siguranță te referi la BOARDING-PASS. Nu contează data aia, contează ca la îmbarcare (și implicit la control frontieră) să ai un document de identitate VALABIL.
Oh, m-am mai linistit. Credeam ca o sa am probleme din cauza asta, si eram cam stresata. Mersi mult!
Nu are nici o importanta, important este ca datele de identitate sa corespunda.
Nu inteleg.De ce sa scrie asa daca tie iti expira in 2020? Ai doua buletine iar rezervarea este facuta dupa cel care expira azi? Ma rog, ieri pe 4 iulie.
Nu, nu am doua buletine. Am unul singur cu data de expirare in 2020. Numai cand am facut check in-ul, din greseala am selectat "2016" in loc de 2020.
Noroc sa fie cum ti-a raspuns mihai69. Sper sa nu faci aceeasi greseala, unde chiar ti se cer exact datele din C.I.
Eu nu am vazut niciodata un bilet de avion pe care sa scrie data de valabilitate a CI. despre ce companie e vorba? trimite le un mail
Cand am facut check in-ul, m-a pus sa trec si data de expirare a buletinului. Este vorba despre compania Wizz Air. Le-am trimis un email la una din adresele lor de mail, dar mi-au trimis unul imediat in care imi spunea ca e o adresa pentru reclamatii, sau ceva de genul.
Buna am aceiași problema dar nu stiu de ce eu le-am băgat bine datele... In fine... Ai avut probleme la aeroport? Sau a fost ok?