In muntenegru si bosnia e superb mi-au povestit niste amici de-ai mei, adica ai ce vizita, dar trebuie sa fii atent ca sunt mai ciorditori ca noi, te fura cu tot cu masina nemincatii
Nu vă înțeleg de ce sunteți disperați să vă faceți vacanțele în străinătate..Serbia e urâtă. România e de 1000 de ori mai frumoasă decât Iugoslavia..ai fost pe Transfăgărășan, la Cheile Bicazului, sau în Maramureș, sau la Cheile Turzii, la Scărișoara? Părerea mea e că nu prea ai ce să vezi în Bosnia și Serbia.Am fost și eu și nu prea mi-a plăcut.
In Serbia ai la Belgrad Kalemegdan cel mai vizitat de turisti la fel ca Manastirea Ostrog care e zidita in piatra din Montenegru de Bosnia nu stiu...
Fiind de origine sârbo-bosniaco, îți pot recomanda in Serbia Niš, Belgradul, Novi Sad și cetatea Novi Sad-ului. In Muntenegru e foarte frumos in Budva și in Podgorica. Bosnia este foarte frumoasa la fel, dacă ma intrebi pe mine cea mai frumoasa dintre toate țările post-iugoslave. In Bosnia nu trebuie ratat Sarajevo-ul, Mostar-ul si Zenica, Bijelina și chiar dacă ești creștin; Sfânta Maria de la Medjugorje