Omg, mai intrebi? Am fost acolo cand eram mic si am ramas surprins, m-am indragostit de tata aceea, de locurile aceelea, de nil. Intrucat am trecut la religia pagana de mic, am cunoscut un om acolo. Am avut multe intamplari ciudate. Crede-ma ca este un loc minunat care iti va hrani nu numai ochii ci si sufletul. Este un loc binecuvantat de zei. Nu rata, eu nu am maia vut timp sa ma duc mereu, de prost ce am fost, in schimb de obicei ma duc prin Italia. Du-te in Egypt, vechiul khem, pamant negru. Ai ce vedea, este extraordinar, nu stiu dar cand eram mic am vazut un obelisc atat de frumos incat am inceput sa plang de fericire, mi-a ramas la inima aceele locuri. Nu ezita sa mergi in cairo. Success si daca ai fost deja pe viitor sa mai mergi. blizzard17x daca vrei sa inveti de cultura egipteana
Desigur:PENISULA SINAI,Piramidele de la Gizeh si Sfinxul,Templul Karnak, Muzeul Antichitatilor Egiptene, Valea regilor si Valea reginelor, Abu Simbel, Muzele din Alexandria, Templul lui Hatshepsut, Muzeul Beni Suef, Catacombele din Kom es-Shougafa, poti vedea aici si imagini:d http://www.klevertravel.ro/lifestyle/10_Locuri_de_vizitat_in_Egipt.html