Daca vrei la noi in tara poti alege mai multe locuri: Mamaia, Venus, Euforie, Vama Veche
Daca vrei in strainatate poti merge in Grecia e superba si este la un pret rezonabil sau in Croatia.
Bafta!
Pai poti sa te duci in neptun la hotelul caraiman doua stele mancare buna plsss funda
Poi eu am fost la Mamaia si te costa daca nu iti cumperi magazine intregi 1000 lei noi daca te tii de cumparaturi te aduce si la 2000-3000 lei... plss funda
Delta dunarii, gura portitei, daca nu iti permiti cazare acolo poti sta la o pensiune din ceamurlia sau jurilovca, daca sunteti mai multi puneti bani impreuna la salupa sa mergeti la plaja in ceamurlia 140lei/noapte camera cu mic dejun inclus, salupa 300-400 lei dus intors (6 pers in salupa), pranzul te costa 40 lei cu 2 feluri de mancare plus desert...trimite-mi un mesaj daca vrei mai multe detalii despre zona
VAMA VECHE!
Ai nevoie de un bilet de tren, ceva bani de mancare si un cort. Distractia vine de la sine.
Hmm...
Grecia : Insula Corfu, sau intr'o statiune din Halkidiki sunt superbe si nu sunt scumpe.