Varsovia cu parte veche a orasului, Cracovia, salina din apropiere de Cracovia cu muzeu, capele si oficiu postal sub pamant, Auschwitzsi orasul Cestochova cu un imens complex manastiresc unde a slujit papa Ioan Paul al II-lea si care adaposteste icoana Madona Neagra. Ceea ce este frumos si deosebit la polonezi este ca ei isi ingroapa poetii in centrul marilor catedrale alaturi de regi.Calatorie placuta! Mira
E frumos sa vizitezi Varsovia, capitala, iar daca esti interesata, mai este un oras de o importanta istorica: Auschwitz, cel mai mare camp de exterminare a evreilor, tiganilor si sclavilor din perioada nazista...
Ceau. Sunt multe orase pe care ai putea sa le vizitezi in Polonia. Dar cele mai frumoase mi se par Krakow, Varsovia, Lublin. Vacanta placuta.
Du-te la auschwitz... o sati ia mult sa vezi dar merita...eu am fost acolo.am fost marcata de c am vazut...
dureaza f mult .eu am avurt sansa sa vizitez si birkenau... e mult de mers de la auschwitz propriuzis la birkenau... dai inca 6 slotzi si poti mere cu autobuzul
luizavintila întreabă: