| oBanană a întrebat:

Ați fost (recent) în Tanzania sau în zona aceea a Africii? Ați întâmpinat orice fel de problemă (furt, agresiune etc.)? Mă tentează să merg în voluntariat acolo pentru o lună, dar sunt un pic reticient legat de nivelul de siguranță. Nu voi fi singur în principiu, voi fi alături de alți voluntari din alte țări.

5 răspunsuri:
| Sophieka a răspuns:

Buna

Felicitari pentru dorinta ta de a voluntaria. Nu doar ca vei contribuii putin pentru binele altora, dar si pentru dezvoltarea ta sufleteasca si psihica.

Iti dai seama ca este totul organizat iar sansele de pericol sunt mici. Vei merge alaturi de multe persoane si vei fi acolo alaturi de ei, nu vei fi singur.

Pericolul este peste tot, si in acest moment ne putem ineca sau patii ceva, sau cand iesim afara din casa etc. Psihicul nostru se teme de necunoscut si mereu va incerca sa ne opreasca din a face ceva ce este nou pentru el dar noi trebuie sa mergem mai departe.

Citeste ceea ce scrie despre aceasta organizatie si vorbeste cu ei despre toate acestea.

Vei lua la tine niste haine si lucrurile necesare...Bani putini.

Succes, va fi bine! Daca vrei... Tine-ne la curent...Sau te rog sa imi scrii sa imi spui cum e / cum a fost!

| RAY a răspuns:

Decat in Bucuresti mai bine acolo

| Legion7X a răspuns:

Este Tarzan acolo, n-ai ce căuta.

| gabicoo a răspuns:

Vrei senzații tari? Lasă Tanzania! Mergi în Ferentari! Satisfacție garantată!winking

| G777 a răspuns:

Eu zic sa te duci, nu o sa uiti prea curand experienta.