lolita
| lolita a întrebat:

Ati fost vreodata invitati intr-un loc atat de luxos incat sa va intimideze? Unde?

Răspuns Câştigător
| Alexandrinaa a răspuns:

Da,... cand am ajuns cu grupul acolo, urma sa tin un discurs, pentru ca aspir la o cariera politica, si deci trebuia sa ma prezint demn... dupa ce am prezentat, am fugit la toaleta. Cand m-am intors, colegii mei au disparut. Am fost asa timida si emotionata, ca si franceza o uitasem ca sa intreb cum functioneaza modernul asta de lift laughing... Ei bine, era la Bruxelles, in Parlamentul European... acum 2 ani laughing

7 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Poate. dar nu neaparat locul, ci oamenii.adica atunci cand ii vezi pe toti boieroii aia, uitandu-se de sus la tine, cand iti mai dau si 3 linguri, 4 furculite, 4 pahare, unu-i de apa, altu-i de vin, etc.automat, te mai si intimidezi...salut! s-a dus totul, pici in ridicol...
Asadar, trebuie sa-ti pastrezi cumpatul, indiferenta si... buna crestere, totusi.

Shin
| Shin a răspuns:

Inca nu... De obicei locurile luxoase se intimideaza cand ma vad pe mine big grin
Numai bine, Shin.

| dispe a răspuns:

Acum 13 ani am mers la un restaurant in Istanbul cu 7 tacamuri iar eu habar nu aveam ca sa fac cu toate alea. M-am uitat la ceilalti si am facut la fel ca ei. La desert nu gaseam lingurita ca nu aveam habar ca este in fata mea dar o ascundea farfuria. De ce sa ma intimideze? Acolo nu sunt tot oameni la fel ca mine? Cu ce sunt ei mai buni ca mine? Azi dorm la Ritz pe banii mei dar nu inseamna ca sunt mai buna ca ceilalti doar pentru asta. Sa te intimideze numai emotiile de bucurie care iti vin din suflet si sa nu uiti ca toti suntem oameni!

| Mishulet a răspuns:

Da. O data am fost invitata la cina de o familie foarte importanta din zona in care locuiesc eu in Italia. Intr-adevar foarte mult lux: tablouri, draperii de nu stiu care model din nu stiu care an (1800 si ceva), etc., etc. Totusi ei au dat dovada de multa omenie si simplicitate. In fine, ca sa folosesc cele 4-5 furculite si alte cateva cutite, linguri si tot felul de pahare am tras cu coada ochiului la ei. M-AM DESCURCAT!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sint singur in padure, ca sint pe strada sau in cel mai luxos loc posibil atita timp cit am de-a face cu oameni ramin acelasi mereu fara emotii, fara iesiri ieftine pentru ca imi dau seama din start ca orice am incerca nu ne putem depasi conditia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar exista asa ceva. Poate o sa vii la mine o data si ai sa vezi de ce rolling on the floor

| sweetangeloana a răspuns:

Un restaurant chinezesc unde toata lumea tace si papa ...beah...

Întrebări similare