anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati merge intr-o tara unde cetatenii au arme de foc si le folosesc? Daca da de ce, daca nu de ce nu?

Răspuns Câştigător
| Alexrazvan77777 a răspuns:

Cred ca in nicio tara nu este permisa asta happy, doar ca in alte tari obtii mai usor certificatul ala si arma nu o poti tine afara, ci doar in casa si bine sigilata( asa e legea), aia care au arme afara e ilegal..., poti tine doar d ala cu electrosoc, atat!
Ca sa-ti raspund la intrebare, ( iti dai seama ca ca nu as mere intr o tara asa), gasesti tot felul de nebun, traim in romana si vezi si tu cum de bat astia in prostie, iti dai seama daca existau arme multe in romana? happy
La noi abia au politistii arme

| anonim_4396 explică (pentru Alexrazvan77777):

Aia detin ilegal arme.

14 răspunsuri:
| JicaContra a răspuns:

DEPINDE

poanta dintr-un film, dupa caderea cortinei de fier, americanii si rusi fac o actiune comuna anti-terorism, dupa ce se termina seful americanilor il invita pe seful rusilor in vizita la el in Chicago, raspunsul e:
- nu vin, am auzit ca in Chicago comunistii pot fi impuscati pe strada
- NU E ADEVARAT!
- NU?!?
- NU, in Chicago... ORICINE poate fi impuscat pe strada
big grin

m-am contrazis cu cineva care locuieste in state, cum, ca statele unite sun zona de razboi, rece intr-adevar, dar tot razboi, pentru ca poti ORICAND sa fii impuscat de cineva de pe strada, fara nici un motiv
si tipul mi-a raspuns ca la el acasa se simte in siguranta absoluta si ca i-a fost foarte frica, cand a fost in vizita in Paris...

deci, raspunsul e, ca DEPINDE, in state intr-o zona/cartier absolut linistit m-as duce, sau in Elevetia unde TOTI care termina armata pleaca, cu armele acasa (NO SHlT), iar, DA

insa in state in cartiere rau famate, IN NICI UN CAZ!

| anonim_4396 explică (pentru JicaContra):

Nu ma refeream la SUA

| JicaContra a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici eu, adica NU numai la SUA, am scris si Elvetia pe undeva

iar pe scurt, intr-o tara sau cartier cu responsabilitate, da, altfel nu

totusi, tu la ce tara te-ai referit? tongue

| anonim_4396 explică (pentru JicaContra):

Ma refeream la Creta.

| JicaContra a răspuns (pentru anonim_4396):

Inteleg, cica, ca acolo trebuie sa fii parte dintr-un club de tir si sa participi la 8 competitii pe an
deci, nu e chiar la publicul larg

iar armele sunt periculoase NUMAI in mana descreieratilor

deci, da, eu unul m-as duce fara probleme in Creta!

Răspuns utilizator avertizat