Salonic, paralia, atena, peloponez, meteore, alexandropolis, istambul, nesebar, balcic, contanta -15- 18 zile
In vara nu pot pleca niciodata, ne ocupam de afacerea familiara care produce bani doar in vara. am norocul ca pot pleca cand vreau unde vreau (mai putin vara) dar anul asta nu cred ca vom ajunge prea deparete deoarece astept un bebe si voi sta mai mult pe acasa.
Chiar iti recomand! Du te la Sulina ai si mare si delta si e mult mai linistit decat la constanta.
Nu stiu ce o sa fac la vara planuiesc cu familia mea sa mergem nudeva prin Franta iti recomand sa te duci in Deta...este superb, eu am fost 2 ani la rand in Sf. Gheroghe dar deja devine plictisitor pentrua ca nu sunt foarte multe de vazut dar daca te duci pentru prima data o sa ti se para totutl magnific.si daca nu iti place pestele nu te mai duce ca acolo numai asta mananci
Da, Eu acum locuiesc in Londra, si la vara vin in Romania. Voi merge la munte, la mare si voi vizita cat mai multe Manastiri.
Eu vreau undeva unde locuiesc putini oamenidar nu insula pustie poate undeva la munte sau o insula cu putini locuitori undeva in Grecia credsi am fost si in Delta de multe orisuperb dar am o problema cu tantarii in rest e marfa daca stii sa si pescuiesti:X
La vara vreau sa ma bucur de soare, sa stau cel putin 5 zile din 7 la bronzat, sa ma balacesc... Mi-am propus sa merg cateva zile si la ai mei, intr-un superb satuc de munte, unde o sa stau la plaja ( ). Neaparat vreau sa merg si la mare, nu conteaza unde...In mare, soare sa fie si vacanta o sa fie perfecta!
Pai da...si noi am vrea sa mergem in delta foarte mult dar nu stiu... sper sa mergem ciar daca sunt fata ador pescuitul
Mălinuşaaa întreabă:
anonim_4396 întreabă: