Online se poate si cu 30 zile inainte: http://www.cfrcalatori.ro/ro/manuale/542-cum-cumpar-online
La unele trenuri poti sa-l iei si dupa plecare, de la controlor.
Daca te gandeti ca ar trebui rezervare sau luat cu o zi inainte, nu trebuie. Poate fi luat oricand.
Eu cand am fost in Oradea am luat biletele trenurilor dus-intors cu 5 zile sau o saptamana inainte sa ma duc. M-am uitat la mersul trenurilor pe CFRCalatori la trenul ce ma interesa sa ma duc spre Oradea... si la intors acasa. Am mers pe 20 Iulie 2015 si m-am intors pe 25 Iulie 2015. Si mi-am cumparat ambele bilete, adica si cel de intors, tot de atunci de cand m-am dus.
Cu 5 minute inainte sa plece trenul din statie se blocheaza emiterea din sistem a biletelor, prin urmare aceasta ar fi limita minima... Iar maxim? Chiar si cu cateva saptamani-o luna inainte.
Categoric, il poti lua si cu 2 minute inainte de plecare. Dar iti recomand sa iti faci rezervare online.
Cu doua minute inainte, NU! Diagrama se inchide cu 5 minute inainte de plecarea trenului, pentru a lasa suficient timp calatorilor, sa urce in tren.
Ah scuze, am uitat ca in Romania nu sunt aparate care scot ticetele, nu am calatorit mult cu trenul in Romania. Stau in Germania de 5 ani, aici cumperi doar de la automat. Oricum mersi de informatie, am sa nu uit ca nu poti cumpara cu 5 minute inainte
Da,se poate lua și cu câteva zile înainte online sau cu 2 minute înainte de plecare.
Sigur ca da. Ll poti lua oricand chiar si cu cateva zile inainte. In ultimele 5 min inainte de plecare nu se mai dau bilete.