Bună! Din punctul meu de vedere, ar trebui să mergi in aceasta vacanța dacă nu îți este frica de virus și crezi te poți proteja.Nu cred ca va exista o noua stare de urgență, cel puțin nu atât de repede, cel mai probabil vor analiza mai mult situația.Am o calatorie si eu luna aceasta si ma îngrozește gândul sa nu merg este foarte importanta pentru mine, de aceea nu o anulez. Daca vrei neaparat sa mergi acolo fa asta, ai încredere în tine, nu te lasa ghidată de comentariile altora sau de fake news. Fă ce-ți spune inima. ♥️
Anulezi tot si stai acasa, ca daca dai avansul si ăstia instaureaza iar stare de urgență pierzi banii, decat sa te îmbolnavesti, mai bine stai acasa dă o in colo de mare cu toti bolnavii, stai bot in bot pe plajă cu ei?
Buna! Eu nu as risca. Nu din cauza ca ar aparea din nou starea de urgenta, ci pentru ca e un risc foarte mare sa mergi intr-un loc aglomerat iar la mare nu exista locuri care sa nu fie aglomerate. Mai asteapta si lasa pentru august sau pleaca undeva la munte.
Nu e o decizie corecta sau gresita aici, eu unul as achita avansul si as merge.
anonim_4396 întreabă: