1.Nu se poate pe termen nelimitat, decat daca esti barbat si te casatoresti cu ea.
2.Va trebui sa-i trimiti o invitatie si declaratie, facuta la un notar public si autentificata de acesta, prin care te obligi ca pe timpul sederii in Romania sa-i asiguri cazarea si intretinerea iar la incheierea vizitei sa-i platesti repatrierea, daca ea nu dispune de bani.
3.Viza pentru Romania trebuie s-o ia vietnameza, de la Ambasada Romaniei in Vietnam.
Mersi pentru raspuns,eu sunt femeie,vrea sa vina in Romania la munca si poate se si casatoreste, ca sa poata ramane, s a atasat de noi in cipru, noi am venit in Rom, ea a plecat in Vietnam si acum vrea sa vina in Rom.si cu viza cum e?/daca poti detalii.mersii,ti am dat funda o zi frumoasa.
Daca ii trimiteti invitatia va merge cu ea la Ambasada Romaniei din Vietnam si cred ca o va obtine.
Vorbeste la ambasada vietnamului despre aceasta problema, doar ei iti pot da un raspuns corect.
http://www.ambasada.ro/ambasada/2/248/vietnam.html
Multumesc pentu raspuns
Pentru putin.succes pe mai departe.
Indiscutabil, numai consulatul român din Ha Noi îi poate oferi toate detaliile. În orice caz nu poate fi vorba de termen nelimitat.