| Noelsafta a întrebat:

Buna. Am si eu o intrebare. Vrem sa mergem vara asta cu trenul la Costinesti din Teius (undeva intre Alba Iulia si Cluj). Cum sunt cusetele de la CFR? Merita sa ne cumparam locuri la cuseta sau conditiile sunt deplorabile? Drumul ar trebui sa dureze cam 12 ore.

3 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

3MHz e bolnav la cap. Auzi tu, spaga la nas sa bage aer conditionat... in alta ordine de idei, daca mergeti mai multi, puteti sa luati la vagon de dormit cu 6 in compartiment. E mai ieftin si e decent. De curat e curat, relativ claustrofobic, iar daca ai noroc cum am avut eu, cand baga AC nu il poti opri sau regla si te trezesti ca iti clantane dintii in gura la o bucata de noapte. Sincer, in functie de diferenta de pret, as merge la vagon normal si mi-as gasi ceva de facut...

| Wr3nch a răspuns:

Da un ban in plus si ia vagon de dormit in compartiment cu 2 locuri. E mult mai ok.

| Brizbriz a răspuns:

1. sunt decente... nu grozave, dar decente
2. merita cumparat cuseta, altfel, o sa fie un chin serios sa nu te poti intinde, chiar daca nu mai e nimeni in compartiment, scaunele sunt foarte naspa sa te intinzi daca ai peste 1.50 inaltime
faza e ca nu vad decat un tren direct:
https://mersultrenurilor.infofer.ro/......-Tabara-hc
daca trebuie sa schimbi, atunci chiar o sa fie naspa, sa te dai jos in mijlocul noptii intr-o statie care nu iti e cunoscuta