Http://www.recorduri.lovendal.net/......-din-lume/
Aici gasesti mai multe detalii :)
Funda? :D
In Antarctica a fost inregistrata temperatura de -89.2 °C, cea mai scazuta temperatura masurata vreodata pe glob. In schimb in Siberia a fost doar -71.2 °C maxima.
Pai e logic ca e mai frig in Antarctica, ca doar e la Polul Sud. Siberia e in nordul Rusiei asiatice.
Daca mai traiesti si nu mori de frig in timpul :p
In antarctica stiu eu, cred ca se ajung -70, -80 de grade daca m-amintesc bine
Si eu stiam la fel!
Atunci daca suntem in 2 sa credem asa e adevarat
Da! Oricum in Siberia stiu ca-i ceva mai cald fata de Antarctica! De -80 de grade stiam si eu ca se inregistreaza frecvent.
Dar totusi nici in siberia n-as vrea sa stau deja in Romania e frig
Nici eu! Insa faceam comparatie cu Antarctica! Ca nici acolo o-one Hawaii, categoric!
Da, si Romania in comparatie cu antarctica e ca hawaii
Daa! Acum sa fim seriosi, Romania e bombonica fata de Siberia, Antarctica!
Lasa ca daca vorbesc cu maica mea, poate crede ca suntem aproape cand a fost cutremur in japonia m-a sunat toata ingrijorata pe mine cum sa crezi ca Romania e aproape de japonia? ))))
Mai, e mama, nu fi rau, normal ca era ingrijorata!
Da dar totusi bine ca aproape n-a iesit niciodata din Italia, dar nu are nici o curiozitate adica a fost maritata cu un egiptean, eu cand aveam prietena din Romania, am cautat imediat satul ei de nastere in harta
Totusi nu exista ''dar''! Cand o sa fii si tu mai mare... Sa te vad atunci.
Sunt batran deja, la 20 de ani
Ai copii? Banuiesc ca nu. Deci.
Nu, mama mea are 2 copii, unu de 20 si unu de 30 de ani eu mai astept pana cand o sa fiu mare :p
Pai nu ziceai ce esti batran la 20 de ani? Mai, acum e timpu' distractiei; dupa 25 n-ai sa mai ai tu sansele astea.
pai cand imbatranesti devii ca un copil oricum ar fi adevarat dar nu stiu daca o sa am ocazia
Never say never!
Asta spun si cand incerc sa invat engleza sau araba
) e bun ca spui.
Oricum engleza e mult mai grea de invatat decat romana, si araba e mult mai grea decat engleza
Romana eu cred ca-i cea mai grea! Mie engleza mi se pare super usoara.
Depinde, in siciliana unele cuvinte semana mult gen frate si sora se spun fel ca in romana si unde se spune unne sau unni, depinde din ce zona a siciliei iar engleza e mai diferita și araba e complet diferita
Mmm, probabil. Eu am zis cum mi se pare si ceea ce-mi place! Eu acum daca nu te superi, ma retrag; maine am test si. trebuie' sa fiu in forma Noapte buna.
Bafta la test si noapte buna si tie
Bafta la test, și noapte buna si tie
Multumeeeesc!