O sa lucuiesti acolo unde ai sa ai un loc de munca si unde o sa iti permita venitul. Nu cred inca ca stii cum functioneaza viata in realitate. Nu te muti unde vrei ci unde poti
De vazut:
ciminalitatea /costul traiului si al proprietatilor / vremea in zona si in primul rand cultura si zona(poate iti place, poate nu) / si posibilitatile de angajare (depinde, daca esti freelancer conteaza mai putin)
cred ca cel mai mult mi-ar place Washingtonul, din pacate orasele in america au o transformare rapida, azi poate fi perfect in 2 ani poate fi dezastru
Ar mai fi http://www.813area.com/......guide.html parte f tare. app. cati ani ai? vrei sa te muti acum sau iti faci planuri de viitor?
Am 24 de ani, da as vrea sa ma mut.
Da, sigur, şi eu sunt Prinţul Moştenitor al Rivendellului.
Buna! NU vreau sa fiu nesimtita, dar ai idee ca in America nu te duci ca si cum te-ai duce in Italia de exemplu? Sti o limba straina la perfectie? Sti unde o sa dormi, ce o sa mananci, cu cine intercationezi? Ce faci daca esti bolnav? Crezi ca acolo te va ajuta cineva sa te ridici de jos? Gandeste-te extrem de bine la ceea ce vrei sa faci.Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample si sa-ti para rau.Sugerez New York/Miami! Bafta!
1. Nu este o prostie, adica America Tara Tuturor Posibilitatilor. Eu ti-as sugera California. bafta!