| DannY09145 a întrebat:

Buna! As vrea sa va intreb cu vi se pare Londra ca si oras? Adica eu dupa mine nu m-aș muta niciodata acolo prea multi oameni de alte nați care se ocupa cu orice altceva decat munca am o ruda care pentru 10 lire i-au spart geamul de la masina

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asa este. Am lucrat in Londra. Intalnesti toate națiile de pe planetă.

| darrio2007 a răspuns:

Pe strada unde locuiam, Wenttworth Hill, intr-o dimineata erau sparte geamurile la trei masini la rând.

| Violleta2022 a răspuns:

Urat, neatractiv, neprietenos, nu m-as muta niciodata acolo.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta e frumusețea Londrei că e plina de toate națiile de oameni. Dacă nu îți place nu te muti, oricum nu cred că ți ai permite o chirie acolo așa ușor.

| DannY09145 explică (pentru suntserios):

Am fost scurt timp in Anglia doar trecand prin Londra si pot spune ca doar orasul in sine îmi place iar la faza cu națile de oameni nu am nicio problema cu ei doar ca anumiti oameni din alte natii fac multe alte chesti pe langa lege eu as fi total de acord cu expulzare persoanelor de genu chiar si romani adica daca tot ai avut oportuniatea de a merge într-o tara civilizata cu multe posibilitati dar tu nu respecti societatea mi se pare normal sa fi dat afara definitiv din tara

| mihai69 a răspuns:

Din punct de vedere turistic, e un oraș extraordinar.
Din punct de vedere gastronomic, e dezastru.

| Furnicuta000 a răspuns:

Sa imi zica mie cineva daca exista oras mai periculos in Europa decat Londra. Nu ai vazut cate stiri au fost si sunt si acum? Oameni nevinovati se plimba pe strada si se trezesc ca cine stie ce patesc...sau nu se mai trezesc deloc. Si mai ales acum cu situatia care e in UK cand unii oameni se poarta ca animalele salbatice.
Poate sa il vizitezi intr-un weekend dar sa te muti acolo, in niciun caz. Deja au boala englezii pe imigranti si o sa fie din ce in ce mai rau

| DannY09145 explică (pentru Furnicuta000):

As este mai ales dupa ce s-a intamplat in Leeds, faza e ca englezi nu fac diferente din romani si romi

| LisaJulie a răspuns:

Prea aglomerat, nu îmi place nicio capitala din toată lumea, sunt prea aglomerate