Am vizitat Meteora (Grecia), Balcic (Bulgaria), locul de nastere al lui Zeus (Creta), Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" (Bucuresti), Azuga, Muzeul National de Arta al Romaniei (Bucuresti).
Deși nu e ceea ce vroiam să știu, mulțumesc oricum.
Te puteam ajuta daca erai mai explicit in ceea ce te intereseaza. locuri de vizitat (egypt-valea regilor, roma, paris) sau pur si simplu locuri frumoase (statiuni de ski in austria-badhofgastein, sportgastein; egypt pentru scuba diveing )
Vroiam niște locuri frumoase de vizitat, nu neapărat orașe.
Oricum, știu că nu se așteaptă nimeni din cauza numelui pe care îl am, dar sunt fată!
Scuze poti sa incepi din Romania, aproape orice oras este frumos
Nu-i nimic :*
Păi atunci ceartă-te cu altcineva, că eu nu de aia am pus întrebarea asta. Te rog frumos să ai grijă cum vorbești că eu nu mi-am permis să vorbesc așa cu tine.
Cel mai frumos loc in care am fost vreodata este Germania- poti vizita castelul neuschwanstein ( care este numit castelul din poveste) e cel mai frumos loc pe care l-am vazut vreodata, si multe altele.
As merge in Monaco, Seattle, Norvegia
Am vizitat aproape toata Germania si Romania.Am fost in Austria, Bulgaria, Ungaria, Italia si mai multe nu imi vin acum in minte toate.
Am vizitat muntii Dolomites, Italia:orasele Verona, Venetia, Bolzano; in Moldova am vizitat multe locuri istorice.
razadeluna întreabă:
Ancutss30 întreabă:
Stefi52 întreabă: