| ionela2 a întrebat:

Buna cine imi da si mie un pont am vrea sa mergem undeva in vacanta in Romania si am vrea ceva cu piscina interioara masaj si mancare inclus am auzit ceva ca pe la bulgari

5 răspunsuri:
| Puma123 a răspuns:

Pai poti merge in: Mamaia au piscine sau daca stai mai in nord poti merge in Satu Mare au acolo Aqua Magic ca in Mamaia. Daca doresti poti merge in alte tari.

| CorneliaC a răspuns:

Alege mai bine alta tara happy

| pietrean a răspuns:

Poti afla tastand cuvintele: litoral+Romania+hotel+pret+all inclusive. Daca ai varsta peste 18 ani,daca ai mijloc de trasport personal, mergi in Bulgaria:preturi extraordinar de mici, fata de Romania, conditii excelente, mai cald decat la noi. Am fost de 7 ori la Bulgari si nu regret nimic!

| Danzell a răspuns:

Pai ori vrei la noi ori la bulgari? laughing
eu personal ti-as recomanda sa te duci undeva in zona de nord a tarii. viziteaza Mocanita vara cand e vreme excelenta si ai sa vezi ca merita de 100 de ori mai mult decat o piscina

| epurasu a răspuns:

Daca aveti peste 18 ani nu ezitati mergeti in Grecia! Paralia Katerini- sejur de 7 nopti vila 3***, transport autocar dus-intors-- in camera aveti minibucatarie dotata cu tot ce e necesar si preparati mincare preturi la alimente acceptabile (mai mici decat la noi)-marea este ca distanta de sub 100 metri de vila. ce ziceti? happy de unde santeti? daca vrei revino si discutam--dar azi - maine pentru ca voi fi plecat 10 zile si nu intru pe net--in septembrie merg si eu in Grecia!