E nasol la tine.. incearca sa il suni si sa il rogi sa va intalniti undeva (intr.un loc mai secret) si sa vorbiti. Poti sa.i spui cv de genu,, te rog asculta.ma doar asculta.ma putin si gata!". si el sigur te va asculta; ca ai si u un ultim cuvant.Si o sa.i explici,o sa spui ca suferi mult pentru ce ai facut si ca regreti multi,ca pe el il iubesti cel mai mult si ca vr sa fiti impreuna din nou. Daca nu accepta,il mai rogi,si daca tot nu,incerci, pe parcursul timpului, sa faci ceva ca sa vada ca te.ai schimbat si ca il iubesti foarte mult! Si el te va ierta:X nu stiu daca ti.a fost de ajutor rasp, dar funda? :X bafta :*:*
O sa incerc sa ii zic si eu asta prietenei mele...
Ma bucur mult ca ti.a fost de ajutor raspunsul meu :* bafta :X:X!
Pai, inceaarca sa vorbesti cu el... poate te va ierta daca te iubeste
bafta!
Poi prima data cereti scuza si daca nu vrea incearca sa ii demonstrezi ca il iubesti ca daca el inca te si e doar suparat o sa ii treaca dar arata-i ca inca in :X.
El o daca te iubeste va vrea sa va impakati da si tu dupa ce l-ai parasit pentru altu crezi ca e bine sa incerci sa mai fii cu el? el nu o sa mai aiba incredere in tine, pentru ca tu deja l-ai laasat o data si o mai poti face o data. Dar incearca sa vb cu el sai explici cum e treaba si k vrei sa te impaci cu el oricum speranta moare ultima
Va rog din tot sufleul! Cei care au cont pe lady popular sa ma ajute cu bani! Da-ti pe profilul meu si vede-ti intrebarile mele! Ziceti-mi numele domnisoarei voastre!
P.S:~)nu pot trimite mesaje private