Citește o carte/revistă, completează integrame/sudoku, ia-ți niște căști, telefonul și ascultă muzică, o să și adormi la un moment dat :]]. Nu uita să-ți iei și ceva de ronțăit, dacă ai noroc poate dai de cineva cu care să faci și conversație (depinde cum sunt compartimentele) și nu te vei plictisi așa tare. O să cam amorțești pe scaun așa că uneori poți ieși pe culoar să te dezmorțești puțin, te mai uiți pe geam, admiri peisajele...etc.
Succes!
Multumesc mult pentru sugestii!
Ia-ti 2-3 carti cu tine. Eu anul asta am venit de la Cluj la Bucuresti cu trenul si, pe drum, am citit aproape 600 de pagini. A fost superb, eram atat de fericita!
Buna ziua! Va felicit pentru rankul dumneavostra in TPU. V-am vazut la multe intrebari ca ati raspuns. SI v-am vazut pana si la intrebari din 2010 ca ati raspuns. Felicitari. Rareori gasesti o persoana care sa raspunda calumea si detaliat si de atatia ani.
Multumesc
Citit, ascultat la radio, dezlegat integrame, rebus, sudoku, carte de colorat etc.
Nu e rău nici să ai un aparat foto și să faci poze pe drum, la locurile interesante pe care le vezi, ca să poți apoi povesti prietenilor despre voiaj.
Nu uita sa ai asa ceva cu tine: http://www.emag.ro/acumulatori/c
Iar daca este sa iei o carte buna, cauta una scrisa de Ben Carson.
Iti recomand sa iti cumperi bilet noaptea, pentru ca asa o sa poti dormi si o sa treaca timpul mai repede, iar cand o sa te trezesti o sa fi ajuns acolo sau macar mai aproape de destinatie
Sa-si ia bilet noaptea ca poate ramane fara bagaje!
Incearca sa comunici cu oamenii din tren sau sa dormi daca e noaptea sau sa te joci in telefon sau sa stai sa te uiti pe geam.
Ema729 întreabă: