Minorul poate circula fara acordul parintilor doar pe cursele interne, incepand de la 14 ani si daca are carte de identitate.
Total eronat răspunsul tău am călătorit la 12 ani fără părinți. Îți trebuie împuternicire
Imputernicire de la cine?
D-zeu?
si imputernicire sa faci... CE?!?
Nu mai dati răspunsuri aiurea dacă nu ati trecut prin asa ceva. Internetul e plin de informații eronate. Ai nevoie de un tutore ca sa treci granițele. Iar tutorele trebuie sa aiba o împuternicire. Va mirați unii și lăsați niște comentarii, iar voi habar nu aveți. Căutați pe google primul anunț și de acolo dati răspunsuri.
Nu ai scris nici tutore, nu ai citit nici intrebarea, cum capata imputernicire un eventual tutore "fara acordul parintilor"?!?
Am citit f bine întrebarea! Nu a ta bineînțeles. Ca nu tie ți am răspuns o seara buna and keep calmmm
Atunci faci katerinka pe seama saracutului care vrea sa fuga de acasa cu avionu'... naspa
Se pare ca n-ai citit atent intrebarea si nici raspunsul meu.
Utilizatorul nu a intrebat de plecarea in strainatate, daca era asa as fi raspuns ca are nevoie de declaratia (nu imputernicire) autentificata a parintilor si insotitor major.
De altfel de aceea am specificat ca fara acordul parintilor poate circula doar pe cursele interne. Sau nu stii ce sunt acelea curse interne?
Ma pisoi... da imputernicirea aia nu e cu accordul parintilor?
Ia sa te citez pe tine
"Nu mai DA răspunsuri aiurea"
osimplafataaaa întreabă:
Anna04 întreabă:
Anisia3322 întreabă:
Norvegia22 întreabă:
Zana5512 întreabă: