Am fost, e grozav acolo nueste chiar asa sa stii ca este un hotel f grozav si f multa lume vine aici pentru a capata o vacanta binemeritata
Hotel Planeta este situate la 70 m distanta de plaja, in central statiunii Sunny Beach.Hotelul Planeta ***** este cel mai nou colt de rai ce ofera liniste si lux in inima celei mai attractive statiuni litorale din Bulgaria, Sunny Beach. Acest hotel are clasificarea de 5 stele.Hotelul Planeta ***** din Sunny Beach ofera:
Facilitati camera: aer conditionat, telefon direct, tv cablu/ satelit, radio, acces internet, mini-bar, frigider, birou de lucru, grup sanitar cu dus/cada, balcon.
Camerele duble au paturi twin si lounge cu canapea plianta; se pot caza pana la maximum 2 adulti si 2 copii.
Camerele family si apartamentele sunt formate dintr-un dormitor si lounge separate, ambele cu balcon.
In toate studiourile este disponibila o bucatarie echipata complet
Hotelul Planeta***** din Sunny Beach ofera urmatoarele facilitati: acces internet, centru de afaceri, Sali de conferinta, loc de joaca pentru copii, magazine si buticuri, salon de infrumusetare si coafor, restaurant, disco/ night club, lobby bar, bar la piscina, ascensor.
Night Clubul panoramic ofera o atmosfera unica si o priveliste magnifica spre mare.
Recreere si sport: centru fitness, piscina exterioara, baie de aburi, sauna, masaj, Jacuzzi, centru medical si Spa.
Hotelul Planeta***** organizeaza intalniri de afaceri si conferinte punand la dispozitie Sali de conferinte: Sofia ndash; 350 locuri; Burgas ndash; 80 locuri; Nessebar ndash; 60 locuri. Toate au vedere panoramica, echipament modern si diverse facilitati.
Iti zic eu ca am fost acolo.nu la acel hotel ci la altul.si nu e deloc adevarat.adica mie mi s-a parut primitor si plaja era superba deci nu te speria
LondonezuCristi întreabă: