La fel s-a spus si despre anul 2000, eu sincer nu cred si nu ma iau dupa un calendar facut de o civilizatie dusparuta! singura chestie confirmata cum ca in 2012 va fi un cataclism vine de la nasa! care a spus ca in 2012 capacitatea solara a soarelui va ajunge la maxim, cea ce va duce la explozii solare, ce vor praji orice lucru care functioneaza pe electrcitate! un cataclism si o criza globala va fi, dar totusi pana la sfarsitul lumii mai e cale lunga!
Din 2 in 2 zile intrebati cu randul acest lucru si tot nu v-ati lamurit ca nimeni nu este in masura sa stie? Apropo, dai funda aceea mare la da sau la nu ca nu am inteles ce raspuns vrei!
M-am razgandit si-ti spun ca sigur nu va veni sfarsitul, ca sunt prostii si ca am citit eu ca s-a amanat pe 2112! Esti mai linistit?
Dupa parerea mea, sunt doar niste aberatii. Nimeni nu poate sti cu certitudine, ce ne asteapta in viitor.
Cu siguranta la utilizatorii TPU sta raspunsul.(Poate sa ne dam cu parerea nu sa iti spunem daca e adevarat sau nu)
Buna, da in 2012 va fi sfarsitul lumii confirm unui francez L...(nu stiu cum)
A zis ca o a citit o carte despre sfarsitul lumiii
citez: ''21-12-12 va fi sfarsitul lumii, am descoperit niste simboluri: dansul calului: care este regasit in
gangnam style
Dimineata linistatoare: care poate fi revazuta in korea de sud (de acolo e PSY, cel catre canta gangnam style)
Si: cele 9 ovale
Care inseamna cele 9 zerouri adica cand videoclipul oficial va atinge un miliard de vizionari, sfarsitul lumii va fi pe 21-12-12.''
Momentan are 888.675.342 vizonari.
Deci trebuie sa ne pregatim!
NU este adevarat! De fapt oamenii s-au inselat, spunand acestea.
va fi Sfarsitul lumii acesteia, deci nu v-om murii! sa-ti spun cum s-a petrecut dupa cum am aflat:
Niste cercetatori s-au dus in Mexic(unde era calendarul maias) si au citit pe el s-au ce or fi facut, si lipsea o parte(ei nu stiind asta).
S-au dus la oameni si le-au spus ca v-a venii sf. lumii.
Dar peste aproximativ 2 luni, au venit tot in Mexic alti cercetatori si au gasit partea lipsa din calendarul maias in care scria ca nu v-a venii sf. lumii, ci v-a evolua tehnologia, stiinta etc.
Deci nu aveti de ce sa va speriati( sf lumii se zice ca vine la ora 13:11 dar atunci se poate ca un om de stiinta de exemplu sa fii gasit o "solutie" cu care sa creeze o masina zburatoare de exemplu)
P.S.: partea cu masina zburatoarea am luat-o doar ca exemplu(nu ca as crede dar, nu se stie) deci stai calmi!
alexa30 întreabă: