Si eu vreau sa merg in decembrie, si tot asa sunt curios. Tot ce stiu este ca, trebuie sa faci testul inainte cu 72h, care trebuie sa fie tradus in engleza sau araba. Cel putin asa am inteles. Si prin agenție poti face deoarece mi se pare convenabil, acolo spui ce buget ai si te ajuta
Atentie, cititi cu atentie ce NU aveti voie sa faceti intr-o tara musulmana: sa nu va atingeti in public, sa nu va pupati in public, sa nu poarte fata haine transparente, decoltate, pantaloni scurti sau mulati, samd.
Cred ca ar trebui sa mergeti cu un ghid totusi, sau excursie organizata, fiidca nu-i safe sa calatoriti singuri, intr-o tara musulmana.
Despre covid afli de pe site ul mae. Pana pleci tu se modifica de 100 ori.
Cand iei biletul de avion are toate taxele incluse nu mai platesti nimic la aeroport.
Cu pasaportul care e intrebarea? Il ai la tine si aia e.
Ps. Vezi ca in Dubai unele hoteluri au probleme in a accepta cazare in aceeasi camera pentru cupluri necasatorite.
Sfat amical: dacă nu știi ce și cum să faci și intrebi aici, lasă-l baltă de dubai și du-te la mamaia
La buget, si daca patesti ceva si nu ai asigurare adios bugetul. Daca era Grecia sau Bulgaria hai ca treaca-mearga, dar acolo o sa te coste bine daca vrei tratament medical.
E 60 lei o asigurare medicala si nu are nicio legatura cu agentia.