Din Târgoviște
Nu exista acces decât cu mașina. Nu știu din Târgoviște dacă exista acces cale ferata spre București, din Titu știu ca este pentru ca am trecut recent prin gara de nord ( București) și am văzut. În rest cu trenul Târgoviște - București - apoi București - Sinaia SUD.
Din opinia mea, mai bine închiriați un autocar. Din Sinaia SUD ar fi de mers 24 km dus-întors. Va țin picioarele?
Autocar
Uită-te pe google, vezi vreo cale ferata in apropiere? După câte observ, acest complex este situat între Sinaia și Glod, drumul spre Târgoviște. Cea mai apropiata gara este la Sinaia, apoi pe jos dacă va țin picioarele. 14 km pe jos, calculat pe google maps. Și nu, nu exista posibiltatea de a merge cu trenul decât pana la Sinaia și apoi încălțările de drum.
Dacă totuși vreți sa mergeți pe jos, în Sinaia puteți cobori la Sinaia SUD ( halta), de aici sunt doar 12 km. Și țineți cont ca aveți de urcat niște serpentine, se vad și pe google maps.
Daca plecati din Targoviste, nu are sens sa va complicati ocolind cu trenul prin Bucuresti, sa ajungeti la Sinaia. Mai ales ca din Sinaia si pana la complex... care e dincolo de Cota...
Mai bine luati o masina si prin Pucioasa, Moroeni, ajungeti imediat.
LondonezuCristi întreabă: