Date statistice pentru ce,? nr de restaurante nr de innoptati din hoteluri, turisti. ce ai nevoie exact
De tot ce presupune turismul României. Plecari din țară, innoptari, durat de ședere etc.
Nu? ) dar totuși așa mi s-a părut corect.
Acum am o altă întrebare nu știi de unde as putea lua cote de altitudine pentru Romania de tip shape pentru ARC gis?
Am terminat de mult scoala. arGIS? faci ceva despre cartografiere si teledetectie? poate gasesc pe net dar nu inteleg ce fel de cote de altitudine (relief, hidrgrafie) de tip shape?
Da de tip shape pe relief. cu altitudinile formelor de relief. am de facut o harta hipsometrica si nu pot fara cote. e pentru lucrarea de licenta
Faina tema de licenta. Am facut harta hipsometrica in anul 2 de facultate la geografie la seminar. e cam greu cu datele, nu gasesc
nu ai facut asta la seminar pe o foaie de calc?
o solute ar fi sa te duci din nou prof si ceri harta rom cu altitudinile si pozezi harta si bagi datele pe soft
Tocmai ca am curbele de nivel pentru ArcGis dar imi da o eroare cand incerc sa fac hipsometria. nu am ce face cu fotografii. :/
Ionela nu stiu programul, nu am lucrat. daca ai curbele de nivel cu tt cu cotele, scrii cotele pe un caiet, daca nu ai tel/camera
Nu pot sa iti scriu mesaje.
dail am eu programul.