Ia cu tine: certificatul de casatorie, certificatul de nastere al copilului, declaratia notariala, actul de identitate al tau si pasaportul. In rest, ar trebui sa fie totul OK, mai ales ca vorbesti romana, destul de bine! Nu-ti mai bate capul cu astea... Numai bine!
Daca minorul este cetatean britanic nu vei avea nici o problema. Sa ai la tine actele care dovedesc cele expuse in intrebare.
Vad ca mi-a sters TPU raspunsul corect in totalitate... o sa ajunga sa dispara cu toleranta lor.
Va multumesc tare mult pentru ajutor. Vorbesc foarte bine limba romana pentru ca sunt roman si nu am sa uit niciodata de unde am plecat. Intr-adevar sunt romani care 'uita' limba. Eu sunt plecat in Marea Britanie de 10 ani, 2007 mai exact. Pe atunci aveam 15 ani. Sunt asa paranoic cu procurile deoarece si eu am fost minor plecat in strainatate. Am patit o intamplare nefericita, tatal meu fiind decedat, mereu trebuia mama sa care certificatul de deces la vama. Odata l-a uitat in Anglia, nu ne-au lasat romanii sa ne intoarcem. A mai durat o saptamana pana s-a rezolvat atunci. De atunci sunt paranoic.