Buna. Am fost la inceputul lu' Iulie la Mamaia. Noi am fost mai spre intrare [cam pe langa Satul de Vacanta --> cred ca stii unde e?! ]. Plaja in unele locuri este foarte ingusta. Dupa ploi sunt tot felul de ierbi de mare etc la mal. Iar apa in unele locuri este vrede . Despre apa: era calda. Iar despre plaja, stii si tu... plina. sezlonguri, prosoape etc. A fost marfa!
Eu am fost la neptun, si e super fain, doar ca uneori plaja este murdara(ca orice plaja ca unii oameni arunca mizerii) si apa marii este foarte placuta
La mamaia nu stiu cum e ca n-am fost
Buna! Eu am fost de 1 mai la Neptun cu niste prieteni. Ce sa spun, plaja este frumoasa, curata si pot sa spun ca este linistita pentru relaxare.Sa stii ca sunt 2 plaje una linistita si una "pentru tinerii". Este o statiune frumoasa.Pa:*
Daca vrei sa faci plaja undeva fain du-te la mamaia si mergi pe plaja pana intri in constanta, dupa aia mai mergi un pic prin oras pe marginea tarmului pana dai de niste mini-golfulete cu o apa curata-curata si in care nu e mai nimeni desi blocurile sunt la 50 de metri.
Asta daca vrei sa te relaxezi in liniste, daca nu... plaja din mamaia cu bere, mici, fite si iarasi fite .
Anonimu' lu peste
Mah cum sa zic e frum... ultima ora cand am fost era toata apa prina de alge, si trebuia sa merg 6 metri sa imi ajunga apa la genunchi, totusi in unele zile e chir frumos si linistit, dar plaja e cum sa zic eu...nu stiu
Auleoo e super cald) ieri tocmai m-am ars la soare si acum nu mai pot scapa de arsura)
ScheißeBeMine întreabă:
Cadou512 întreabă: