Bai. mie mi-a placut mult in Mamaia. Si iti recomand sa te cazezi intr-o pensiune/vila. Nu sunt nici scumpe, sunt primitoare si chiar te roaga sa te cazezi la ei.
Buna! Eu de cativa ani buni ma duc numai in Mamaia. Ce sa spun despre statiune? Frumoasa, tinereasca, mare dar si scumpa ( fata de alte statiuni). Hoteluri peste hoteluri, de la 2-3 stele si pana la 5. Acum depinde si de buzunarul fiecaruia. Anul asta am fost pelcata in Albena ( asa, ca o rupere de tara) si mi-a placut foarte mult insa nu m-as mai intoarce ( bine, m-as intoarce doar pentru piscina care era imensa). Asta e problema la noi, in Romania. Hotelurile noastre nu au piscine frumoase si GRATIS. Ideea e ca, revenind la Mamaia, cel mai tare hotel ( dupa parerea mea ) este Flora. Este foarte tare, curat si aproape de mare. Mai nou, de anul trecut, s-a inaugurat pontonul acela in mare si e exact langa FLora. E foarte frumos sa te plimbi pe acolo seara, sa simti briza marii. Flora are si ea piscina dar e scumpa, are un restaurant mare cu posibilitatea de a manca inauntru sau afara, are 7 etaje (sper sa nu ma insel), o parcare mare, un personal dragut, mancare buna si totul la un pret bun. Pot sa iti spun ca anul asta, cand am venit din Bulgaria, ne-am oprit si in Mamaia si ghici unde am parcat masina: la Flora. Ti-as recomanda cu multa incredere hotelul. Ca pret sigur, nu tin minte cat este (oricum, stiu sigur ca nu depaseste pretul impus de tine). Noi am avut sejur de 6 nopti, 7 zile. Dar vorbind de calitate-pret, vei iesi foarte bine aici. Am mai fost si la Siret dar nu mi-a placut. Sper sa te fi ajutat si sa te distrezi la mare daca te duci! Soare mult iti doresc si o vacanta placuta!
O zi buna in continuare!
Si mie imi place foarte mult in Mamaia, dar m-am gandit sa merg altundeva anul acesta!
Pai mie mi-a placut cel mai mult Costinesti, acolo merg eu mereu... cat despre hotel as zice hotelul forumcare are priveliste direct la mare. funda?
YoCookieMonster întreabă:
Chxelena întreabă: